Oulun Verkkopalloseuran naisten edustusjoukkue palasi hienosti voittojen tielle naisten ykkösdivisioonassa, kun se kukisti tiukassa sarjaottelussa Lahden Tenniskerhon voitoin 2-1. Kotikentillä Nallisportissa pelatussa ottelussa OVS nappasi kaksi sarjapistettä, kun Hilppa Tuomola ylsi voittoon ykkösten pelissä, sekä nelinpelissä Aino Klintrup parinaan.

Ykköspelaajien ottelussa Tuomolaa vastaan asettui Ina Rinne. Ottelu eteni alusta alkaen oululaisen komennossa: vahvaa ja varmaa peruslyöntipeliä esittänyt Tuomola vei molemmat erät nimiinsä 6-2 lukemin ja siirsi kotijoukkueen 1-0 johtoon.

Kakkospelaajien ottelussa Klintrup kohtasi Lahden Anni Heikinheimon. Tasaisesti edenneessä ottelussa päädyttiin lopulta hakemaan ratkaisua kolmannen erän super tie-breakista, jossa Heikinheimon onnistui tasoittaa otteluvoitot viemällä ottelun nimiinsä luvuin 4-6, 6-2, 1-10.

Lisää jännitystä ja draamaa nähtiin nelinpelissä, jossa pienet marginaalit kääntyivät kotijoukkueen iloksi oululaisten kenttäpuolelle. Ensimmäisen erän tappioista huolimatta OVS:n onnistui siirtää ratkaisu kolmanteen erään, jossa voitto – ja samalla toisen sarjapisteen kohtalo – ratkesi super tie-breakissa luvuin 6-7, 6-4, 10-1.

Näin ollen OVS onnistui kerryttämään pistetiliään kahdella sarjapisteellä. Se oikeuttaa kolmen sarjakierroksen jälkeen lohkon kolmanteen sijaan (4 pistettä). Lohkon kärjessä porskuttaa tamperelainen TaTS2 7 pisteellä.

OVS:n sarjakausi jatkuu seuraavan kerran 27.1.2018 kotiottelulla espoolaista EVS:aa vastaan. Tämän jälkeen jäljellä on vielä kauden päättävä vierasottelu Maarianhaminassa 10.2.2018.