Oulun Verkkopalloseura on saanut kunnian järjestää kauden ensimmäisen 16-vuotiaiden Junior Grand Prix -osakilpailun seuran kotihallissa Nallisportissa. Kilpailu kokoaa Suomen parhaat 16-vuotiaat juniorit Ouluun 20.-22.1.2017.

Pojissa mukana kansallinen kärki

Poikien kaksinpelin karsinnat käynnistyvät perjantaina klo 16.30 ja karsinnan ratkaisukierrokset pelataan lauantaina klo 10.00 alkaen. Poikien kaksinpelin taso on erittäin kova, sillä kansallisen rankingin kärkikymmeniköstä mukana on seitsemän pelaajaa. Kotiseuran pelaajista karsinnassa pääsarjapaikkaa tavoittelee Otto Koivisto.

 

Poikien pääsarjaan sijoitettiin neljä korkeimmalle sijoitettua pelaajaa, joiden joukossa on kaksi kotiseuran pelaajaa – Niila-Tapio Magga (3.) ja Valtteri Laitinen (4.). Kisan kärkisjoitettu pelaaja on HVS:n Roni Hietaranta. Pääsarjan ensimmäisen kierroksen ottelut pelataan lauantaina klo 15.00.

 

Poikien kaksinpelin etenemistä voi seurata täällä.

 

Poikien nelinpelissä kotiseuran kaksikko Laitinen / Magga on sijoitettu kaaviossa piikkipaikalle.

 

Poikien nelinpelin kaavio ja aikataulu löytyy täältä.

Tyttöjen sarjassa vain kuusi osallistujaa

Tyttöjen kaksinpeliin ilmoittautui vain kuusi osallistujaa, mistä johtuen pelaajat arvottiin kahteen kolmen pelaajan alkulohkoon. Alkulohkot pelataan lauantain aikana ja välierät, sekä finaali sunnuntaina. Tyttöjen sarjan kärkisijoitettu pelaaja on kuopiolaisen PTT:n Oona Korolainen, ja kakkkossijoitettuna kisaan lähtee turkulaisen ÅLK:n Annika Hakovirta. Kotiseuran ainoa edustaja tyttöjen sarjassa on Anna Nurmela.

 

Tyttöjen nelinpeliä ei kisassa pelata.

 

Tyttöjen kisan etenemistä voi seurata täällä.

 

Kilpailun etenemistä voi seurata myös OVS:n facebook-sivulla, johon päivitetään kisatunnelmia kuvien ja pelaajien kommenttien muodossa.