Oulun Verkkopalloseuran juniorit menestyivät Vuokatissa pelatussa kansallisessa kilpailussa Katinkulta Openissa. Osallistujamäärältään maksimikokoon paisunut kilpailu keräsi Katinkullan nopeille mattokentille ilahduttavan suuren osanoton Pohjois- ja Itä-Suomen aktiivisista yhteistyöseuroista. Onnistunutta, mutta myös samalla haastavaa kilpailuviikonloppua värittivät pitkät kisapäivät, sillä palloa lyötiin esimerkiksi lauantaina aina aamukahdeksasta yön pikkutunneille.

 

Vireän aluetoiminnan jatkuvuuden kannalta ilahduttavaa oli se, että kilpailun osallistujamäärältään suurin juniorisarja oli 11-vuotiaiden tyttöjen ja poikien yhteissarja, johon osallistui 16 junioria. Oululaisittain erityisen ilahduttavaa oli se, että kaikki sarjan viisi oululaisjunioria saivat voitokkaita kilpailukokemuksia omissa otteluissaan.

 

fullsizerender23
11-vuotiaiden sarjassa kolmospalkinnon pokannut Sofia Holopainen esitti kilpailussa hienoja otteita.

 

 

Oulun Verkkopalloseurasta Katinkultaan matkusti iso kasa pelaajia, joista suurin osa oli seuran junioripelaajia. OVS-edustusta nähtiin ilahduttavasti kilpailun finaalipäivän ratkaisuotteluissa, kun yhteensä seitsemän oululaisjunioria sai poistua kisakansliasta palkinto mukanaan. Kilpailuviikonlopun ainoa OVS:n sarjavoittaja oli 13-vuotiaiden poikien sarjan vahvoilla esityksillä voittanut Aaron ”Karhu” Matikkala.

 

fullsizerender24
13-vuotiaiden kisavoitto kirvoitti muikean hymyn Aaron Matikkalan kasvoille. 

 

Oulun Verkkopalloseuran palkintosijat Katinkulta Openissa

Niila-Tapio Magga: MB III, P16 II

Aaron Matikkala: P13 I

Vilmiina Kuivala: T16 III, P13 plate I

Sofia Holopainen: P/T11 III

Rinja Kautto: T16 plate I

Otto Koivisto: MB 4-p II (parina Tommi Jeskanen, KarTe)

Jimi Goman: MB 4-p III (parina Indrek Soome, KTS)

 

fullsizerender25
Oulu-Joensuu -akselin yhteistyö kantoi hedelmää, kun Otto Koivoston ja Tommi Jeskasen taitava nelinpeliosaaaminen palkittiin B-luokan kakkospalkinnolla. Hyvä pojat!

 

Katinkulta Openin tulokset tennisässässä