Suomi kohtaa Liettuan Davis Cupissa 7.-8.4.2018 Talin Tenniskeskuksessa Helsingissä.

 

Tennisliitto ja HVS-Tennis järjestävät yhteistyössä Suomen seuraavan Davis Cup kotiottelun Talissa 7.-8.4. Tennisseurojen jäsenillä on mahdollisuus varmistaa paikkansa otteluun 19.-27.2. välisenä aikana. Tämän jälkeen liput tulevat yleiseen myyntiin.

 

Lippujen hinnat

 

Päivälippu aikuinen: 30€

Päivälippu lapsi (alle 18v.): 15€

Päivälippu aikuinen + lapsi (alle 18v.): 40€

Kahden päivän lippu aikuinen: 55€

Kahden päivän lippu lapsi: 25€

Lipun hintaan lisätään 1€ käsittelymaksu per lippu.
Kaikki em. liput ovat numeroituja istumapaikkoja.

 

Näin hankit seuralippuja

 

Seuroilla on mahdollisuus ostaa lippuja ennen yleistä lipunmyyntiä. Seurat keräävät omat tilauksensa ja toimittavat ne Tennisliittoon. Jos haluat ostaa seuralippuja ennakkoon, laita sähköpostia Tommi Nissiselle (tommi.nissinen@ovstennis.net), niin Tommi toimittaa OVS:n tilauksen Tennisliittoon. Takaraja lipun varaamiselle on maanantai 26.2.2018.

 

Otteluiden alkamisajat

 

Lauantaina 7.4. klo 16 alkaen 2 kaksinpeliä

Sunnuntaina 8.4. klo 12 alkaen nelinpeli ja 2 kaksinpeliä

 

Tietoa joukkueista

 

Suomea ottelussa edustavat Tunisiassa voitokkaasti esiintynyt viisikko: Henri Kontinen, Emil Ruusuvuori, Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen. Henri Kontinen kuuluu maailman nelinpelaajien eliittiin ja muiden pelaajien kehityskäyrät osoittavat voimakkaasti ylös päin. Suomen kaikkien aikojen tennispelaajan Jarkko Niemisen johdolla nuorten taito ja into saadaan varmasti näkyviin hurjasti kannustavan kotiyleisön edessä Talin keskuskentällä.

 

Suomen vastustaja Liettua voitti ensimmäisellä kierroksella selkeästi Viron. Voiton takuumiehinä Liettualta pelasivat Ricardas Berankis (ATP-111, paras ranking 50.) sekä  Laurynas Grigelis (ATP-281). Suomen nuorella ja ennakkoluulottomalla joukkueella on hyvät mahdollisuudet voittaa Liettua, mutta lisäapua katsomosta tarvitaan.

 

Tule kannustamaan Suomi voittoon!

 

Lapsille järjestetään molempina ottelupäivinä kannustuskilpailu. Molempien päivien aktiivisin, positiivisin ja mielikuvituksellisin kannatusporukka palkitaan Suomen maajoukkueen nimikirjoituksilla varustetulla pelipaidalla. Huipputenniksen lisäksi tarjolla mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa lapsille ja vanhemmillekin.