Pohjois- ja Itä-Suomen alueiden yhteinen kilpailusarja PST Tour käynnistyi vuoden 2017 ensimmäisellä osakilpailulla Katinkullassa. Kilpailu keräsi maksimiosallistujamäärän, ja uusina juniorisarjoina kokeillut tasoluokat (13D, 16C) toimivat avauskisan perusteella mainiosti tuoden osallistujille kehittäviä tasomatseja.

 

Oulun Verkkopalloseurasta kilpailuun osallistui toistakymmentä pelaajaa, joista suurin osa seuran kilpajunnuja. Viikonlopun aikana nähtiin paljon positiivisia suorituksia, tasaisia matseja, ja jouduttiinpa välillä nielemään tappion katkeraa kalkkiakin. Finaalipäivänä sarjavoittoja sai tuulettaa kolme OVS-edustajaa, kun Jesse Savusalo (P/T10), Sofia Holopainen (T16C) ja Pekka Holopainen (MC 4-p, parina Markku Häikiö, Tennis-45) ylsivät sarjoissaan voittajiksi. Palkintosijoille OVS-pelaajat ylsivät useassa eri sarjassa seuraavasti:

 

Jesse Savusalo – P/T10 I, P13 4-p II

Erda Kemppainen – P/T10 II

Rinja Kautto – T13 II, P13 III

Johannes Matinmikko – P13D II, P13 4-p III

Pietari Meriläinen – P13 4-p III

Santtu Savusalo – P13 II, P13 4-p II

Viljami Meriläinen – P16C III

Veeti Mykkänen – P16C III

Pekka Holopainen – MC 4-p I

 

kuvia

 

Savusalon veljekset Santtu ja Jesse ylsivät palkinnoille niin 4-pelissä kuin 2-pelissäkin.

 

Holopaisen perheeseen tuli vuokatissa kaksi voittopokaalia, kun Pekka (MC 4-p) ja Sofia (T16C) voittivat sarjansa.

 

Pienet mutta pippuriset Jesse Savusalo ja Erda Kemppainen pelasivat todella jännittävän ja tasaisen finaalin 10-vuotiaiden sarjassa.

 

Elämänsä ensimmäiseen kansalliseen kilpailuun osallistunut Johannes Matinmikko ei turhia jännittänyt: kotiintuomisina oli P13C-luokan toiseksi korkein pokaali.

tulokset ja kaavio

Kilpailun tulokset ja kaaviot

 

PST Tour jatkuu vuoden toisella osakilpailulla Oulussa 24.-26.3.2017. Kilpailukutsu ja ilmoittautuminen.