Kisaviikonlopun viimeisen ottelun osapuolet: Savusalo, Niskanen, Magga ja Laitinen.

Oulun Verkkopalloseuran perinteinen syyskilpailu Coronaria Open pelattiin päätökseen myöhään sunnuntai-iltana. Lähes 150 ottelua sisällään pitänyt kisaviikonloppu paketoitiin jännittävällä miesten A2-luokan nelinpelifinaalilla, jossa voittoa saivat kahden pisteen marginaalilla tuulettaa kotiseuran konkarit Markku Savusalo ja Risto Niskanen. Kyseisten pelimiesten lisäksi kotiseuran pelaajat tyhjensivät palkintopöytää useammassa eri luokassa – ykköspalkintoja OVS-edustajat pokkasivat yhteensä kuudessa sarjassa.

Kisan kuninkuusluokan (MA2) loppuottelussa kohtasivat kärkisijoitetut Markus Lehtisalo (OVS) ja Joonas Salonen (VT). Kaaviossa ykköseksi sijoitettu Lehtisalo kukisti loppuottelussa toiseksi sijoitetun Salosen kolmessa erässä luvuin 6-3, 2-6, 6-3. Sijalle 41. kansallisesti rankattu Lehtisalo oli kisavoittoon tyytyväinen: “Ensimmäisessä erässä pelasin tosi hyvin. Toisessa erässä aloin tehdä enemmän virheitä, mutta kolmannessa erässä sain hyvän tsempin päälle ja aloin laittaa taas enemmän palloja kenttään. Turnausvoittoon olen tosi tyytyväinen, sillä vastustajat olivat hyviä joka kierroksella.” tyytyväinen mestari tuumi ottelun jälkeen.

Miesten B- ja C-luokissa voitot karkasivat vierasseurojen edustajille, kun B-luokassa voittoon pelasi vaasalainen Elmeri Laitila ja C-luokassa suoria peruslyöntejä hyvällä tarkkuudella tiputellut Joel Helen. C-luokassa hyvän kisan pelasi finaaliin asti yltänyt kotiseuran nuori vasuri Lenni Loukkola. Miesten D-luokassa voittoon pelasi totutun väkevää rystyslaissia läpi viikonlopun siivutellut kotiseuran Kimmo Vaara, joka vetosi vaatimattomaan tapaansa hyvään tuuriin, mutta seassa taisi olla ripaus taitoakin.

Naisten C-luokassa voitosta väänneettin toden teolla, kun RoVS:n Laura Mustonen ja kotiseuran Vilmiina Kuivala ratkoivat paremmuuttaan kahden tasaisen erän verran. Tärkeissä paikoissa rovaniemeläistaituri onnistui paremmin ja kuittasi sarjavoiton nimiinsä 6-4, 7-6 lukemin. Samainen kaksikko juhli kisavoittoa myös naisten C-luokan loppuottelussa kukistamalla finaalissa hyvän turnauksen pelanneen Sofia Holopaisen (OVS) ja Mira Huttusen (Hukka).

Nelinpelifinalistit: Holopainen, Kuivala, Mustonen ja Huttunen.

Aina mielenkiintoinen miesten C-luokan nelinpeli oli alusta loppuun asti Markku ”Maake” Häikiön ja Riku ”Ricardo” Kessin näytöstä. Sijoittamaton kaksikko ei hävinnyt turnauksessa erääkään ja vei voiton näytöstyyliin kukistaen loppuottelussa hyvän kisan pelanneen tandemin Jyrki Matila (KEpa) ja Santtu Savusalo (OVS).

Juniorisarjoissa nähtiin hyvää panosta kotiseuran juniorien toimesta, kun 13-vuotiaiden sarjan loppuottelussa yhteen iskivät kärkisijoitettu Santtu Savusalo ja sijoittamaton Sofia Holopainen. Tällä kertaa voiton vei hyviä verkkopelitaitojaan esitellyt Santtu suoraan kahdessa erässä. 11-vuotiaiden sarjassa puolestaan voittopokaali matkasi Napapiirille, kun RoVS:n Tuukka Saarelainen kukisti tiukassa finaalissa kotiseuran yllättäjän Matias Regelinin kolmessa erässä.

13-vuotiaiden finalistit Sofia ja Santtu.

Oulun Verkkopalloseura kiittää hienosta kisaviikonlopusta osallistujia, katsojia, valmentajia, kisan tukijaa Coronariaa, sekä seuran päätukijaa Nallisportia. Erityiskiitokset kilpailunjohtaja Erkki Kumpula ja seuran kilpailutoimikunta.