Johtokunta kokoontui ensimmäisen kerran vuoden 2018 puolella sunnuntaina 15.1. Kokous oli ensimmäinen myös syyskokouksessa seuran uudeksi puheenjohtajaksi valitulle Timo Rautiaiselle, sekä uutena jäsenenä johtokuntaan valitulle Kata Klintrupille.

 

Valmennuksen osalta todettiin harjoitusryhmien jatkuvan lähes ennallaan kevätkaudella 2018. Ilolla todettiin, että seuran säännöllisiin harjoituksiin osallistuu ennätysmäärä pelaajia. Lisäksi OVS aloittaa korttelitennis- sekä minitennistoiminnan Oulun koulujen saleissa kevään 2018 aikana.

 

Huomioitiin näkyvyys Kalevassa OVS:n toiminnasta. Tennis kiinnostaa lajina myös valtakunnallisesti ja se on saanut paljon huomiota mm. Henri Kontisen menestyksen myötä.

Todettiin seuran www-sivujen sekä FB-sivujen aktiivisuuden hyväksi.

 

Kilpailuiden osalta kevät- ja kesäkausi on vilkasta. Lähes joka kuukausi pelataan turnauksia, joista seuraavana 16-vuotiaiden Cinia JGP-osakilpailu
19.-21.1. Kannattaa seurata seuran tiedotusta somessa ja sivustolla.

 

Päätettiin lisätä kaikista sarjatennisjoukkueista tiedot seuran www-sivuille sekä ilmoitustaululle. Näin sarjatennisjoukkueet pelaajineen tulevat tutuiksi seuran jäsenille paremmin.

 

Seuramme täyttää ensi vuonna 100-vuotta. Keskusteltiin juhlavuoden tapahtumista. Näistä lisää myöhemmin!

 

Johtokunta on seuran jäseniä varten. Meille voi lähettää postia tai soittaa, jos haluat vaikuttaa asioihin, kehittää toimintaa, antaa palautetta tms! Yhteystietomme löytyvät sivustolta.

 

Terveisin
Johtokunta