fot67561

 

 

Oulun Verkkopalloseuran edustajat putsasivat palkintopöytää viikonloppuna pelatussa Hukka Wilson Openissa. Kilpailussa pelattiin kahdeksan eri sarjaa, joista viidessä ykköspalkintoa nosteli OVS:n pelaaja.

 

Kisojen kuninkuusluokan, miesten avoimen, loppuottelussa kohtasivat OVS:n Markus Lehtisalo ja Louis Dovert, jotka olivat edenneet loppuotteluun ilman erätappioita nuorempia haastajiaan vastaan. Loppuottelussa varmaotteinen ja vikkeläjalkainen ranskalainen oli vahvempi erin 6-1, 6-2.

 

Miesten B-luokan voittotaistelussa nähtiin OVS:n junioriosaston kärki, kun välierävaiheeseen ylsivät Otto Koivisto, Jerry Mäkelä ja Valtteri Laitinen. Tasaisten kamppailujen jälkeen voittajaksi pelasi Laitinen, joka kukisti loppuottelussa Mäkelän erin 7-6, 6-2.

 

Miesten C-luokan voiton vei OVS:n nuori vasenkätinen taituri Lenni Loukkola, jonka varmuus oli jännittävässä loppuottelussa liikaa Hukka Players Clubin Olli Kokkonevalle. Kisavoitto ratkaistiin kolmannen erän super tie-breakissa, jossa Loukkola oli tasaisempi vieden voiton lukemin 6-1, 3-6, 10-7. Loukkolan harjoituskaveri Santtu Savusalo kiilasi sarjassa hienosti kolmannelle sijalle.

 

Savusalo ja Loukkola olivat voittotaistelussa myös miesten C-luokan nelinpelissä, jossa juniorikaksikko eteni loppuotteluun pelastamalla vastustajan ottelupalloja välierävaiheessa. Loppuottelussa kisan ennakkosuosikit Pekka Holopainen ja Markku Häikiö (OVS / Tennis 45) näyttivät taitonsa ja veivät kisavoiton vakuuttavasti lukemin 6-3, 6-1.

 

Naisten nelinpelin loppuottelussa kohtasivat niin ikään OVS-edustajat, kun ykkössijoitetut Paula Loukkola ja Anna Nurmela saivat vastaansa nuoret yllättäjät Sofia Holopaisen ja Vilmiina Kuivalan. Nuoret haastajat aloittivat ottelun vahvasti etenemällä 4-1 johtoon, mutta tämän jälkeen kelkka kääntyi ennakkosuosikkien suuntaan ja kisavoitto kirjattiin lopulta Nurmelalle ja Loukkolalle erin 6-2, 6-1.

Hukka Wilson Openin OVS-menestyjät

MA: I Louis Dovert, II Markus Lehtisalo, III Otto Koivisto, III Aale Illikainen

MB: I Valtteri Laitinen, II Jerry Mäkelä, Otto Koivisto III

MC: Lenni Loukkola I, Santtu Savusalo III

MD: Pekka Karjalainen III

MC 4-p: Holopainen / Häikiö I, Savusalo / Loukkola II, Mykkänen / Aroviita III, Rautio / Ristiniemi III

NC 4-p: Nurmela / Loukkola I, Kuivala / Holopainen II

 

Hukka Openin tulokset tennisässässä