Monica ja Milka TaTS Open

(kuva: TaTS facebook)

 

Kolme kisavoittoa kahden viikon aikana

Oulun Verkkopalloseuran ykköspelaaja Monica Malinen esitti loistavia otteita kotimaan ITF-kiertueella kahden viime viikon aikana. Vierumäellä ja Tampereella pelatuissa G4-tason ITF-pistekilpailuissa Malinen saalisti upeasti kolme turnausvoittoa – yhden kaksinpelissä ja kaksi nelinpelissä yhdessä TaTS:n Milka-Emilia Pasasen kanssa.

 

Vierumäellä pelatussa MTV Total Junior Cupissa Malinen tippui kaksinpelissä toisella kierroksella kisan finalistille, Venäjän Victoria Mikhaylovalle, kolmessa erässä. Nelinpelissä Malinen ja Pasanen etenivät voitosta voittoon ja nappasivat turnausvoiton kukistamalla tasaisessa loppuottelussa ykkössijoitetut vastustajat erin 6-3, 6-7, 10-8.

 

Malisen voittokulku jatkui Tampereella pelatussa TaTS Openissa, jossa Monica sai nostaa voittopokaalia sekä kaksin- että nelinpelissä. Kaksinpelissä sijoittamaton oululaistaituri viisi itseään korkeammalle ITF-rankattua vastustajaa ja kirjautti kisavoiton nimiinsä kukistamalla loppuottelussa Venäjän Anastasia Sukhotinan erin 7-5, 6-1. Nelinpelifinaalissa Malinen ja Pasanen päihittivät itänaapurin Sukhotinan ja Ekaterina Simalovan erin 7-6, 6-1.

Seuraavaksi kokeilemaan alimman tason ammattiaiskisoja?

 

Kolmen kisavoiton jälkeen Malinen oli syystäkin tyytyväinen otteisiinsa:

“Ei olisi voinut mennä enää paremmin. Jotenkin kaikki napsahti kohdilleen ja peli alkoi kulkea. Kaikissa otteluissa oli huonoja ja hyviä hetkiä, mutta onneksi enemmistö hyviä. Sain menestyksestä lisää itseluottamusta ja suunnitelmissa on kokeilla seuraavaksi alimman tason ammattilaiskisoja.”

 

 

Monica TaTS Open

TaTS Openin kaksinpelivoittaja (kuva: TaTS facebook)

 

TaTS Openin kuvasatoa Tampereen Tennisseuran facebook-sivulla

MTV Total Junior Cupin tulokset

TaTS Openin tulokset