OVS:n naisten edustusjoukkue venyi tasapeliin TEHO Sport Tennisliigassa. Miesten joukkue kärsi tappiot.

 

OVS kohtasi naisten liigassa TaTS:n, ja pelissä oli voittajalle iso askel kohti pudotuspelipaikkaa ja häviäjälle sysäys kohti liigakarsintaa. Tasaväkisessä ottelussa joukkueet eivät kuitenkaan saaneet tosistaan selvää ja pisteet jaettiin lopulta tasan 2-2.

 

OVS:n sarjapisteet toivat kolmosten kaksinpelissä Saskia Soome ja nelinpelissä Soome sekä Sofia Holopainen, kun he upeasti nousivat kolmen peräkkäisen TaTS:n ottelupallon takaa super tie-breakin 11-9 -voittoon.

 

OVS – TaTS 2-2
https://www.tennisliiga.fi/otteluohjelma/2021-2022/1219

 

OVS ja TaTS ovat liigassa tasapistein sijoilla 6 ja 7, kun molemmilla on vielä kaksi runkosarjaottelua jäljellä. Sarjan kuutonen lähtee pudotuspeleihin ja seiska joutuu karsintaan.

 

OVS:n naisten kausi jatkuu tammikuussa vierasotteluilla HVS:ää ja Smashiä vastaan.

 

 

OVS:n miesten edustusjoukkueelle jäi tyhjät kädet kotiotteluistaan ammattilaispelaajilla varustettuja HVS:ää ja Smash-Kotkaa vastaan. Vahvat vieraat veivät 4-0-voitot mukanaan.

 

Lähimmäksi otteluvoittoa pääsi OVS:n nuori Lenni Loukkola kolmosten kaksinpeleissä molempina pelipäivinä. Rutinoituneet vastustajat kuitenkin pelasivat ratkaisuhetket kunnioitettavan määrätietoisesti ja jäivät pari palloa paremmiksi.

 

Loukkola ja Niila-Tapio Magga pelasivat Smash-Kotkaa vastaan myös ennakkoluulottoman nelinpelin. Kahta eräpalloa pidemmälle he eivät silti päässeet.

 

OVS – HVS 0-4
https://www.tennisliiga.fi/otteluohjelma/2021-2022/1174

 

OVS – Smash-Kotka 0-4
https://www.tennisliiga.fi/otteluohjelma/2021-2022/1182

 

OVS sijoittuu miesten liigataulukossa yhdeksänneksi, karsijan paikalle.

 

Liiga jatkuu tärkeällä kotiottelulla TaTS:ia vastaan lauantaina 11.12. klo 12.