Tuomola ja Klintrup

 

Oulun Verkkopalloseuran naisten edustusjoukkue ylsi lauantaina kauden päätavoitteeseen – sarjapaikan säilyttämiseen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla – kun se kaatoi kotikentillä Nallisportissa espoolaisen ETS:n voitoin 2-1.

 

Ottelun ratkaisu haettiin nelinpelistä, kun joukkueet tasasivat otteluvoitot kaksinpeleissä. Ykköspelaajien ottelussa ETS:n Ella Tuomela otti voiton OVS:n Hilppa Tuomolasta erin 4-6, 5-7. Kotijoukkueen onnistui kuitenkin tasoittaa voitot, kun Aino Klintrup kirjautti otteluvoiton kakkospelaajien ottelussa suoraan kahdessa erässä erin 6-2, 6-4 vieraiden Jenina Ishiistä.

 

Ratkaisevaan nelinpeliin lähdettiin näin ollen tasalukemista. Kotijoukkue oli nelinpelissä niskan päällä heti alusta alkaen ja onnistui varmistamaan sarjaottelun voiton – ja samalla varman sarjapaikan ykkösdivarissa – 6-2, 6-1 voitolla.

 

Kun sarjakautta on jäljellä yksi kierros (4/5 pelattu), OVS on sarjassa kolmantena ja on varmistanut säilymisen sarjassa riippumatta kauden päätösottelun tuloksesta. Lohkon voitosta taistelevat HLK ja TaTS2. OVS kohtaa kauden päätösottelussa maarianhaminalaisen MLK:n vieraskentillä lauantaina 10.2.2018.

 

OVS – ETS (tulokset)

1-divarin sarjataulukko