14714912_1847483985487391_252048468731805894_o
Kuva: HVS-Tennis facebook

 

Helsinkiläinen HVS-Tennis oli tyly emäntä Oulun Verkkopalloseuran naisten edustusjoukkueelle, kun Tennisliigakausi 2016-2017 vierähti käyntiin lauantaina Helsingissä. Viime kauden mestaruuteen päättänyt oululaisjoukkue kohtasi Talin Tenniskeskuksessa yhden tämän kauden ennakkosuosikeista, ja joutui poistumaan vierasottelusta ilman sarjapisteitä.

 

Edelliskauden huikeasti ilman ainuttakaan tappiota pelannut (16-0) Monica Malinen kohtasi ykköspelaajien ottelussa venäläisen Anastasia Kulikovan,  joka lähti otteluun tuoreen Finnish Tour -voittajan statuksella. Avauserässä pelattiin kovatempoista tennistä molempien pelaajien vahvuuksilla ja ratkaisua jouduttiin hakemaan tie-breakista, joka päättyi helsinkiläisen eduksi. Toisessa erässä Kulikova karkasi ja vei ottelun lukemin 6-7, 0-6.

 

Kakkospelaajien ottelussa OVS:n junioriosaston Aino Klintrup teki liigadebyyttinsä, kun hän asteli elämänsä ensimmäiseen liigaotteluun HVS:n Peppi Ramstedtia vastaan. Tasaisen varmaa tempotennistä pelannut Ramstedt vei ottelun suoraan kahdessa erässä erin 1-6, 1-6. Ensimmäisen liigaottelun jännitys tuntui Klintrupin mailassa ja käsissä:

 

”Oma pelini ei kulkenut. Jännitin ottelua ja pelasin kipsissä. Tilanne oli erilainen kuin mihin olen tottunut. Hyvällä fiiliksellä kuitenkin katsotaan seuraavaa ottelua, toivotaan että silloin kulkee rennommin.” nuori oululaisässä totesi debyytistään.

 

Kun helsinkiläiskaksikko oli parempi nelinpelissä, kirjattiin kauden kolme ensimmäistä sarjapistettä HVS-Tenniksen sarakkeeseen.

 

OVS:n liigakausi jatkuu kotiottelulla liigan kestomenestyjää Tampereen Tennisseuraa vastaan 6.11.2016. Ottelu pelataan Nallisportissa klo 11.00 alkaen.

 

HVS-Tennis – OVS 3-0

Tennisliigan kotisivut

Oulun Verkkopalloseura

HVS-Tennis

Tampereen Tennisseura