Oulun Verkkopalloseuran juniorit putsasivat palkintopöytää Vuokatin perinteisessä – järjestyksessään 42. – Juhannustenniksessä. Lähes 100 osallistujaa kerännyt kilpailu pelattiin Urheiluopiston kentillä, joilla otteluita pelattiin viikonlopun aikana vaihtelvissa olosuhteissa yhteensä 106.

Oulun Verkkopalloseuralla oli kisoissa varsin pieni, mutta sitäkin menestyksekkäämpi edustus: seuran junioripelaajat nappasivat hienosti nimiinsä viisi jaossa olleesta kymmenestä sarjavoitosta. 11-vuotiaiden sarjassa ykkössijoitettuna kaavioon lähtenyt Jesse Savusalo pelasi sijoituksensa mukaisesti voittaen kaikki ottelunsa. Finaalissa Jesse päihitti joensuulaisen Eelis Raasion suoraan kahdessa erässä.

11-v finalistit: Raasio ja Savusalo

Naisten D-luokassa Erda Kemppainen oli hyvässä vedossa: sijoittamattomana pelaajana kaavioon startannut nuori pallotaituri nappasi kolme voittoa, joista viimeisimmässä kaatui kuopiolainen Carita Oinonen.

Miesten D-luokan voitto matkasi naisten sarjan tapaan Ouluun, kun Viljami toiseksi sijoitettu Viljami Hoikka kirjautti nimiinsä neljä peräkkäistä voittoa ilman erätappioita. Loppuottelussa Hoikka kukisti kärkisijoitetun Eetu Stoorin (RoVS) erin 6-1, 7-5. Samaisen sarjan hyvää oululaispanosta täydensi semifinaaliin kakkoslajissaan yltänyt ikitaistelija Ilari Leskelä.

Kisan korkeimmassa kaksinpelisarjassa sijoittamaton Jimi Goman otti neljä hyvää taisteluvoittoa ja sai tuulettaa Juhannustenniksen voittoa. Loppuottelussa Goman vei voiton neljänneksi sijoitetusta Antti Pasasesta (ETS) tiukkojen vaiheiden jälkeen erin 6-2, 7-6.

MB-sarjan finalistit: Pasanen ja Goman.

Gomanin hieno kisaviikonloppu sai makean lopun, kun hän voitti harjoituskaverinsa Aaron Matikkalan kanssa avoimen luokan nelinpelin. Loppuottelussa kaatuivat seuralegenda Markku Savusalo ja kuopiolainen Anton Saunderson kutkuttavasti erin 1-6, 7-6, 10-7.