Pohjois- ja Itä-Suomen alueiden keskitetty kilpailusarja PST Tour jatkui kauden toisella osakilpailulla Kuopiossa. KTS:n upouudessa hallissa pelattuun kisaan osallistui yhteensä 11 OVS-junioria, joista neljä ylsi sarjavoittoihin ja yhteensä yhdeksän peluria hienosti palkintosijoille.

Matias Regelin voitokas juniorisarjoissa

Juniorisarjoissa OVS-junioreista pisimmälle kaaviossa pötki 13-vuotiaiden sarjan voittoon pelannut Matias Regelin. Samaisen ikäluokan tyttöjen sarjassa Erda Kemppainen ylsi finaaliin, samoin kuin Ilari Jämsä 11-vuotiaiden sarjassa. 11-vuotiaiden sarjassa kolmossijalle ylsi myös nuorempi Jämsän veljeksistä, Oskari.

13-vuotiaiden voittaja Matias Regelin.
13-vuotiaiden tyttöjen finalistit: Erda ja JTS:n Sara Pelkonen
11-vuotiaiden finalistit: KarTe:n Eelis Raasio ja Ilari Jämsä

Yleisissä luokissa oululaisjunioreille neljä sarjavoittoa

Yleisissä luokissa voitokkaasti omissa sarjoissaan pelasivat tuplavoittoon hienoilla otteilla pelannut Jimi Goman (MA, MB), Sofia Holopainen (NC) ja Eevi Kainulainen (ND). Yleisissä luokissa palkintosijoille ylsivät myös MC-sarjassa välieriin hienosti yltänyt Viljami Meriläinen, sekä NC-sarjan välierävaiheeseen edenneet Vilmiina Kuivala ja Erda Kemppainen.

Avoimen finaalissa kohtasivat juniori-ikäiset Jimi Goman ja SVS:n Juho Biggs.
Sofia Holopainen voitti NC-sarjan loppuottelussa JTS:n Sara Pelkosen.
Eevi Kainulainen oli paitansa mukaisesti ND-sarjan ”queen of the court”
Viljami Meriläinen pelasi itsensä hienosti MC-luokan välieriin.

PST Tour jatkuu Oulussa 15.-17.3.2019

Seuraavan kerran PST Tourilla kilpaillaan 15.-17.3.2019 Oulussa, kun OVS ja Hukka järjestävät yhteisvoimin Pohjois- ja Itä-Suomen aluemestaruuskilpailut Nallisportissa ja Liikuntakeskus Hukassa.

PST Tour II:n tulokset tennisässässä