Seuran juniorit kilpailivat viime viikonloppuna menestyksekkäästi sekä Vuokatissa pelatussa Katinkulta Openissa että Vaasan marraskisassa. Sarjavoittoihin pelasivat Jimi Goman, Rinja Kautto ja Viljami Hoikka.

 

Katinkultaan matkasi toistakymmentä OVS-junioria, joista finaalipäivänä mukana olivat sarjoissaan kärkikahinoihin edenneet Jimi Goman, Rinja Kautto, Sofia Holopainen ja Vilmiina Kuivala. Gomanin viikonloppu oli onnistunut: tahmean alun jälkeen peli alkoi rullata Katinkullan nopealla alustalla ja lopputuloksena oli sarjavoitto sekä 16-vuotiaiden poikien sarjassa että miesten B-luokassa. 16-vuotiaiden tyttöjen sarjassa OVS:n trio – Rinja, Sofia ja Vilmiina – valtasivat kärkisijat ja ainoastaan RoVS:n Laura Mustosen onnistui kiilata oululaisten väliin. Sarjan loppuottelussa Rinja vei voiton Laurasta, ja kolmospalkinnot jaettiin Sofialle ja Vilmiinalle.

 

Miesten B-luokan finalistit: Indrek Soome (KTS) ja Jimi Goman (OVS).

 

16-vuotiaiden tyttöjen finalistit Rinja ja Laura, sekä kilpailunjohtaja Tuomo Pautola.

 

Katinkulta Openin kaaviot ja tulokset 

 

Vaasassa pelatussa marraskisassa Viljami Hoikka oli vireessä vieden nimiinsä miesten C-luokan ja yltämällä finaaliin miesten B-luokan nelinpelissä. Hyvä Viljami!

 

Vaasan kaaviot ja tulokset