Miesten 1-divisioonan ratkaisukierrokset ovat käsillä, kun OVS isännöi tulevana viikonloppuna sekä joensuulaista Karjalan Tennistä että Napapiirin tennisässiä Rovaniemen Verkkopalloseurasta. Tilanne on sarjassa säilymisen kannalta kutkuttava, kun kaikki kolme seuraa ovat 1-divarin B-lohkon hännillä ja panokset ovat seuraavat: sarjan viimeinen tippuu suoraan kakkosdivariin ja toiseksi viimeiseksi sijoittunut joukkue joutuu karsimaan sarjapaikasta 2-divarin lohkovoittajia vastaan.

 

Lohko B O V-T P
VarTe 6 21-3 21
ÅLK 5 13-7 13
Smash-Kotka2 5 12-8 12
PVS 5 10-10 10
KarTe 3 6-6 6
OVS 4 1-15 1
RoVS 4 1-15 1

 

Perjantaina RoVS – KarTe klo 19.00

Divariviikonloppu starttaa perjantaina Rovaniemen ja Joensuun välisellä sarjaottelulla. Voittamalla sarjaottelun 4-0 KarTe voi varmistaa sarjapaikan riippumatta siitä, miten OVS ja RoVS pelaavat viimeiset ottelunsa. KarTe:n onkin huhuttu saapuvan Ouluun laajalla rosterilla, joka koostuu vahvasti parin vuoden takaisesta liigajoukkueen rungosta.

 

Liveseuranta.

Lauantaina OVS – KarTe klo 16.00

OVS pelaa kauden toiseksi viimeisen ottelunsa lauantaina KarTe:a vastaan. Loukkaantumisten varjostama alkukausi kaipaa kipeästi onnistunutta loppua, mikäli oululaiset haluavat iskeä toiseksi korkeimmalla sarjatasolla myös ensi kaudella. KarTe lähtee otteluun ennakkosuosikkina, ja OVS voi olla tyytyväinen jokaiseen sarjapisteeseen joensuulaisia vastaan.

 

Liveseuranta.

Sunnuntaina OVS – RoVS klo 8.30

OVS pelaa kauden tärkeimmän ottelunsa sunnuntaina, kun vastaan asettuu rakas vihollinen RoVS. Ottelussa tullaan mitä todennäköisimmin ratkaisemaan suoraan divarista tippuva joukkue ja se, kumpi seuroista tarttuu karsintaviikonlopun tarjoamaan oljenkorteen.

 

Liveseuranta.

 

Divariviikonlopun otteluja voi seurata netissä Tennisliigan kotisivujen livetuloksissa, tai paikan päällä seuran kotihallissa Nallisportissa. Luvassa on hyvää A-luokan tennistä ja seurojen välistä kilvoittelua, jota kannattaa saapua seuraamaan paikan päälle!