Naiset_1_joukkue_2015_16

 

Oulun Verkkopalloseuran naisten edustusjoukkue jatkaa viiden kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä Tennisliigan kärkipaikalla. Launtaina Helsingissä pelatussa kärkiottelussa OVS kukisti sarjakakkosen, helsinkiläisen Smashin voitoin 2-1.

 

Joukkueet tasasivat otteluvoitot kaksinpeleissä, kun Suomen rankingykkönen Piia Suomalainen voitti ykköspelaajien ottelussa OVS:n Milka-Emilia Pasasen erin 6-1, 6-0. OVS punnersi kuitenkin ottelun tasoihin, kun kakkospelaajien matsissa Monica Malinen venytti voittoputkeaan Smashin Kristiina Parviaisen kustannuksella luvuin 6-2, 6-1.

 

Sarjapisteiden kohtalo ratkaistiin näin ollen nelinpelissä, jossa OVS:n tutkapari oli loistovireessä napaten arvokkaan voiton Smash-kaksikosta Parviainen/Suomalainen luvuin 6-4, 6-4.

 

”Kaksinpelissä tuli aika paljon virheitä. Piia pelasi erittäin varmasti ja sai hyvin lyöntejäni takaisin, mutta nelinpeli meni hyvin”, Pasanen kommentoi Tennisliigan tiedotteessa. ”Pääsin ihan hyvin pitämään tempoa yllä ja palautus ja syöttö kulkivat. Hankaluuksia toi nopea alusta, mutta voitto tuli kotiin”, jatkoi Malinen tiedotteessa.

 

OVS on voittanut kaikki viisi pelaamansa ottelua ja keikkuu Tennisliigan sarjataulukon korkeimmalla sarakkeella 10 pisteen turvin. Toisena on Smash kuudella pisteellä. Sarjassa kolmantena oleva GT kerännyt neljä pistettä, mutta on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin kärkikaksikko.

 

OVS:n Monica Malinen on aloittanut sarjakauden todella vahvasti voittaen kaikki kymmenen pelaamaansa ottelua. Ykköspelaajan tontilla urakoiva Pasanen on suoriutunut alkukaudesta niin ikään hienosti 8-2 voitto-tappiosuhteellaan.

 

Runkosarja huipentuu ensi vuoden puolella, kun stadilaisseurat HLK ja GT saapuvat OVS:n kotihalliin Nallisportiin 9.-10.1.2016. Tuolloin panoksena on runkosarjan voitto ja arvokas kotikenttäetu kevään pudotuspeleihin. OVS toivottaa kaikki seuran jäsenet ja oululaiset tennisystävät kannustamaan kotijoukkueen huippusuorituksiin!

 

Tennisliigan kotisivut (tulokset, sarjataulukot, uutiset ym.)