Oulun Verkkopalloseuran miesten edustusjoukkue nousi TEHO Sport Tennisliigaan sisäkaudeksi 2021-2022.

 

Pääsy ylimmälle sarjatasolle selvisi, kun OVS voitti Savonlinnassa 7.-9. toukokuuta pelatun ykkösdivisioonan loppusarjan.

 

OVS voitti puolivälierässä Valko-Pallon Vantaalta otteluin 3-0, välierässä Mariehamn Lawn-Tennis Klubbin otteluin 3-1 ja liiganousun ratkaisseessa loppuottelussa Jyväskylän Tennisseuran otteluin 3-1.

 

Tarkemmat tulokset täältä.

 

Savonlinnassa Kellarpellon tenniskeskuksessa pelattiin nopealla ja matalapomppuisella Velour-matolla, joka on hyvin erilainen kuin Oulun kovat sisäkentät.

 

”Alusta oli ennalta ajateltuna vaikea, mutta valmistauduimme paremmin kuin ikinä mihinkään otteluun. Vedimme kunnon joukkuetreenit. Siksipä se kulkikin”, kaikki ottelunsa viikonloppuna voittanut Niila-Tapio Magga sanoi.

 

”Hyvä joukkuehenki ja hyvä valmistautuminen olivat ne asiat, joiden takia voitimme, myös voittamattomasti Savonlinnassa pelannut Lenni Loukkola kertoi.

 

Myös joukkueen ykköspelaaja Valtteri Laitinen pelasi vahvasti läpi lopputurnauksen.

 

Oulun Verkkopalloseuraa edustivat kauden aikana Laitinen, Magga, Loukkola, Otto Koivisto, Aaron Matikkala ja Jerry Mäkelä.

 Liiganousun varmistaneen kolmannen otteluvoiton loppuottelussa toi joukkueen kuopus Lenni Loukkola (kuvassa 3. vas.). Kuvassa keskellä pelaajat vasemmalta Aaron Matikkala, Loukkola, Valtteri Laitinen ja Niila-Tapio Magga. Reunoilla kapteenit Jussi Pesonen (vas.) ja Anttu Puotiniemi.