Oulun Verkkopalloseuran syyskokouksessa valittiin vuodeksi 2018 seuralle uusi puheenjohtaja. Vuodesta 2013 puheenjohtajana toiminut Markku Savusalo astuu sivuun kipparin paikalta, ja Markun tilalla seuran uutena puheenjohtajana aloittaa Timo Rautiainen.

 

Uuden puheenjohtajan lisäksi seuran johtokunta vahvistuu ensi vuonna uudella lisäjäsenellä, kun uudeksi johtokunnan jäseneksi valittiin Kata Klintrup.

 

Valtavat kiitokset Markulle isosta panoksesta oululaisen tenniksen eteen, ja Timolle ja Katalle lämpimästi tervetuloa mukaan seuratoimintaan!

Esittelyssä OVS:n uusi puheenjohtaja Timo Rautiainen

 

Seuran uusi puheenjohtaja Timo Rautiainen.

 

Timo Rautiainen on monelle seuran jäsenelle tuttu kasvo jo vuodesta 1995, jolloin mies aloitti tennisharrastuksen silloisen valmentajan Aivo Ojassalun opissa. Nykyään Timo pelaa aktiivisesti sekä harjoitus- että kilpakentillä, ja lähtee seuran puheenjohtajaksi hyvillä mielin.

 

Miksi pelaat tennistä?

 

Intohimosta lajiin. Tennis on loistava liikuntamuoto, jonka parista olen löytynyt mahtavia kavereita. Lisäksi onnistuneen matsin tai treenin jälkeen on tosi hyvät fiilikset.

 

Mitä teet työksesi?

 

Toimin yrittäjänä rakennusalalla.

 

Millä fiiliksillä lähdet seuran uudeksi puheenjohtajaksi?

 

Hyvällä ja tyytyväisellä fiiliksellä, seuran toiminnassa ja tekemisessä on positiivinen ja kannustava meininki.

 

Mikä on mielestäsi parasta Oulun Verkkopalloseurassa?

 

Juuri tuo edellä mainittu positiivinen ja kannustava meininki.

 

Entä mitä kehitettävää näet seurassa?

 

Tähän asti rivijäsenenä toimintaa seuranneena, ei vielä ole ajatuksia suuremmista kehittämisen tarpeista. Ajatuksia mahdollisista kehitystarpeista varmaan tulee, kun pääsen puheenjohtajana lähemmin perehtymään seuran toimintaan.

 

Terveisesi seuran jäsenille?

 

Teen uutena puheenjohtajana parhaani, että seuran ykkössyöttö kulkee myös satavuotiaana!