Hyvä seuran jäsenet ja sisäkaudeksi 2017-2018 ilmoittautuneet pelaajat,

Alta löydätte syyskauden osallistujien harjoitusryhmät ja -ajat. Kausi käynnistyy perjantaina 18.8. ja päättyy torstaina 21.12. Kauden kesto on 18 viikkoa.

Syyskaudella harjoituskenttiä tullaan kierrättämään sekä sisäkentillä että kuplahallissa, jotta kaikki harjoituksiin osallistuvat pelaajat saisivat tasapuolisesti peliaikaa sekä sisäkentillä että kuplahallissa. Lähetämme kaikille osallistujille erillisen harjoituskalenterin, josta voitte lukea viikko kerrallaan millä kentällä harjoitukset järjestetään. Kalenteri tulee löytymään myös tältä sivulta, sekä seuran ilmoitustaululta Nallisportissa, josta pelaajat voivat tarvittaessa tarkistaa ennen harjoitusta millä kentällä sen viikon harjoitus järjestetään.

Harjoituskenttien kierto (syksy 2017)

 

Huom! Harjoituskenttien kierrättäminen koskee maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin harjoittelevia ryhmiä seuraavasti:

  • Maanantai – kilpavalmennus, miditennis, vihreä täpläpallo, tenniskoulu, aikuistennis
  • Tiistai – kilpavalmennus, miditennis, vihreä täpläpallo, tenniskoulu, aikuistennis
  • Keskiivikko – kilpavalmennus, miditennis, vihreä täpläpallo, tenniskoulu, aikuistennis
    • (ei koske Paulin klo 21-22 aikuisryhmää)
  • Torstai – aikuistennis (koskee vain klo 20.30-22.00 aikuisryhmiä)

Kaikki muut ryhmät harjoittelevat läpi kauden harjoitusohjelmaan merkatuilla kentillä.

 

Sisäkauden harjoituksiin ilmoittautui ennätysmäärä pelaajia. Olemme aikatauluja tehdessä yrittäneet huomioida pelaajien esittämiä toiveita parhaan osaamisemme mukaan. Jos harjoitusaika ei teille sovi, tai ette löydä nimeänne ryhmistä, ottakaa yhteyttä Tommi Nissiseen (tommi.nissinen@ovstennis.net / 040 0403507) tai Merike Stambergiin (merike.stamberg@ovstennis.net / 050 5838222).

Lähetämme kaikille osallistujille loppuviikon aikana vielä syyskauden tapahtumakalenterin, josta löydätte harjoitusten osallistujia sekä jäseniä koskevat tapahtumat ja kilpailut. Tapahtumakalenteri päivitetään myös seuran kotisivulle, josta löydätte lisäinfoa taphtumista, sekä ohjeet ilmoittautumiseen.

Lisätietoja harjoituksista, tapahtumista ja kilpailemisesta saatte ryhmien vastuuvalmentajilta, sekä seuran päätoimisilta valmentajilta. Valmentajien yhteystiedot löydätte kootusti täältä.

Hauskaa ja opettavaista tenniksen syyskautta toivottaen,

Seuran valmennustoimikunta

Ryhmät

Päivitetty perjantaina 18.8. klo 11.30.

Ryhmät syksy 2017 (.xls)

Ryhmät syksy 2017 (.xlsx)

Maanantai (PDF)

Tiistai (PDF)

Keskiviikko (PDF)

Torstai (PDF)

Perjantai (PDF)

Lauantai (PDF)

Sunnuntai (PDF)