Hyvät seuran jäsenet ja sisäkaudeksi 201-2019 ilmoittautuneet pelaajat,

Alta löydätte syyskauden osallistujien harjoitusryhmät ja -ajat. Kausi käynnistyy maanantaina 20.8. ja päättyy sunnuntaina 23.12. Kauden kesto on 18 viikkoa.

Sisäkauden harjoituksiin ilmoittautui jälleen ennätysmäärä pelaajia. Olemme aikatauluja tehdessä yrittäneet huomioida pelaajien esittämiä toiveita parhaan osaamisemme mukaan. Jos harjoitusaika ei teille sovi, tai ette löydä nimeänne ryhmistä, ottakaa yhteyttä Tommi Nissiseen (tommi.nissinen@ovstennis.net / 040 0403507) tai Merike Stambergiin (merike.stamberg@ovstennis.net / 050 5838222).

Ryhmiä muodostaessa olemme pyrkineet huomioimaan mahdollisuuksien mukaan kaikki toiveet ja rakentamaan mahdollisimman hyvän kokonaisuuden, jotta suurin osa ilmoittautuneista pelaajista mahtuisi mukaan harrastamaan syyskaudella. Valitettavasti kaikille emme pysty paikkaa tai toivottua harjoitusmäärää tarjoamaan. Etusijalla ryhmiä muodostaessa ovat edellisellä sisäkaudella mukana olleet pelaajat.

Syyskaudella harjoituskenttiä tullaan kierrättämään sekä sisäkentillä että kuplahallissa, jotta kaikki harjoituksiin osallistuvat pelaajat saisivat tasapuolisesti peliaikaa sekä sisäkentillä että kuplahallissa. Lähetämme kaikille osallistujille erillisen harjoituskalenterin, josta voitte lukea viikko kerrallaan millä kentällä harjoitukset järjestetään. Kalenteri tulee löytymään myös tältä sivulta, sekä seuran ilmoitustaululta Nallisportissa, josta pelaajat voivat tarvittaessa tarkistaa ennen harjoitusta millä kentällä sen viikon harjoitus järjestetään.

Harjoituskenttien kierto syyskaudella 2018

 

 

Lähetämme kaikille osallistujille syyskauden tapahtumakalenterin, josta löydätte harjoitusten osallistujia sekä jäseniä koskevat tapahtumat ja kilpailut. Tapahtumakalenteri päivitetään myös seuran kotisivulle, josta löydätte lisäinfoa taphtumista, sekä ohjeet ilmoittautumiseen.

Lisätietoja harjoituksista, tapahtumista ja kilpailemisesta saatte ryhmien vastuuvalmentajilta, sekä seuran päätoimisilta valmentajilta. Valmentajien yhteystiedot löydätte kootusti täältä.

Hauskaa ja opettavaista tenniksen syyskautta toivottaen,

Seuran valmennustoimikunta

Ryhmät

Päivitetty maanantaina 20.8.2018 klo 12.00.

Maanantai (syksy 2018)

Tiistai (syksy 2018)

Keskiviikko (syksy 2018)

Torstai (syksy 2018)

Perjantai (syksy 2018)

Sunnuntai (syksy 2018)