Oulun Verkkopalloseura järjestää kesäkaudella 2017 valmennustoimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille tenniksen ystäville.

Lapset ja nuoret

Minitennisillat tiistaisin ja torstaisin

Skiditennis (3-5-vuotiaat)

Perheen pienimmille tenniksestä kiinnostuneille lapsille. Skiditennisharjoituksissa yhdistyvät leikki, perusliikuntataidot ja tennis. Harjoitukset tehdään yhdessä huoltajien kanssa.

Tiistaisin klo 17.30-18.15

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Röllitennis (5-6-vuotiaat)

Röllitennisharjoituksissa yhdistyvät leikki, perusliikuntataidot ja tennis. Harjoituksissa opetellaan toimimaan ja harjoittelemaan ryhmässä ilman huoltajien apua.

Tiistaisin klo 17.30-18.30

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Minitennis (7-10-vuotiaat)

Minitennisharjoituksissa osallistujat jaetaan pelikokemuksen mukaan startti- ja jatkoryhmiin. Harjoituksissa harjoitellaan, pelataan ja kehitetään perusliikuntataitoja.

Tiistaisin klo 17.30-18.30 ja torstaisin klo 17.30-19.00 (pelitunti).

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Miditennis, Vihreä täpläpallo ja Tenniskoulu Korkkarissa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12.00-13.30

Miditennis (8-12-vuotiaat)

Miditennisharjoitukset on tarkoitettu minitenniskentän haasteet hallitseville lapsille. Miditennisharjoituksissa kenttäkoko kasvaa minitenniskentästä ja harjoittelussa käytetään oranssia palloa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Vihreä täpläpallo (8-12-vuotiaat)

Virheällä täpläpallolla harjoittelu tapahtuu täysimittaisella kentällä ja vihreätäpläisellä pallolla. Harjoitukset on tarkoitettu miditenniskentän haasteet hallitseville lapsille.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Tenniskoulu (12-16-vuotiaat)

Tenniskoulu on tarkoitettu kaikille tenniksestä kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Harjoitusryhmät muodostetaan ikäryhmien ja pelitaitojen mukaan sekä aloitteleville että edistyneemmille pelaajille.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Kilpavalmennus

Juniorien kilpavalmennus järjestetään viime kesän tapaan leiriviikkoina. Harjoitella voi joko aamupäivisin tai sekä aamu- että iltapäivällä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Aikuiset

Aikuistennis

Aikuistenniksessä ryhmät muodostetaan pelitaitojen mukaan ja harjoituksissa keskitytään sekä tekniikan, taktiikan että pelitaitojen kehittämiseen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Aikuisten kilpavalmennus

Aikuisten kilpavalmennus on tarkoitettu STL:n kansallisiin kilpailuihin säännöllisesti osallistuville aikuispelaajille (MD, MC, ND, NC ja NB).

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Starttikurssit

Starttikursseilla opetellaan lajin perustaitoja, tekniikkaa ja sääntöjä seuran koulutettujen valmentajien ja ohjaajien johdolla. Starttikurssit järjestetään arki-iltaisin Korkeasaaren Tenniskentillä Pikisaaressa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset.