Oulun Verkkopalloseura järjestää kesäkaudella 2019 valmennustoimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille tenniksen ystäville. Tutustu kesän valmennustarjontaan allaolevista linkeistä ja kysy lisää valmentajiltamme.

Lapset ja nuoret

Minitennisillat tiistaisin

Skiditennis (3-5-vuotiaat)

Perheen pienimmille tenniksestä kiinnostuneille lapsille. Skiditennisharjoituksissa yhdistyvät leikki, perusliikuntataidot ja tennis. Harjoitukset tehdään yhdessä huoltajien kanssa.

Tiistaisin klo 17.00-17.45

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Röllitennis (5-6-vuotiaat)

Röllitennisharjoituksissa yhdistyvät leikki, perusliikuntataidot ja tennis. Harjoituksissa opetellaan toimimaan ja harjoittelemaan ryhmässä ilman huoltajien apua.

Tiistaisin klo 17.00-18.00

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Minitennis (7-10-vuotiaat)

Minitennisharjoituksissa osallistujat jaetaan pelikokemuksen mukaan startti- ja jatkoryhmiin. Harjoituksissa harjoitellaan, pelataan ja kehitetään perusliikuntataitoja.

Tiistaisin klo 17.00-18.00

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Juniorien harrasteryhmät Korkkarissa maanantaisin 12.30-14 ja keskiviikkoisin klo 16.00-17.30

Harrasteryhmissä pelaajat jaetaan harjoituksissa iän ja taitotason mukaan seuraavasti:

  1. Miditennis (oranssi pallo) – 8-12-vuotiaat
  2. Vihreä täpläpallo – 8-12-vuotiaat
  3. Tenniskoulu (kova pallo) – 12-16-vuotiaat

Kaikki ryhmät harjoittelevat samaan aikaan Korkeasaaren Tenniskentillä maanantaisin klo 12.30 ja keskiviikkoisin klo 16.00-17.30. Harjoituksiin voi ilmoittautua joko kertaluontoisesti tai kaikkiin kesän treeneihin kerralla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Esikilpavalmennus

Kilpailemisesta kiinnostuneille oranssilla ja vihreällä täpläpallolla harjoitteleville junioreille tarjotaan kesällä mahdollisuutta osallistua kilpapelaajan polulle tähtäävään esikilpavalmennukseen. Harjoituksiin ilmoittaudutaan viikottain ja treenit pyörivät kilpavalmennuksen tapaan Korkeasaaren Tenniskentillä maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Kilpavalmennus

Juniorien kilpavalmennus järjestetään viime kesän tapaan leiriviikkoina. Harjoitella voi joko aamupäivisin tai sekä aamu- että iltapäivällä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Aikuiset

Aikuistennis

Aikuistenniksessä ryhmät muodostetaan pelitaitojen mukaan ja harjoituksissa keskitytään sekä tekniikan, taktiikan että pelitaitojen kehittämiseen. Harjoituksia järjestetään maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin Korkeasaaren Tenniskentillä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Startti- ja jatkokurssit

Starttikursseilla opetellaan lajin perustaitoja, tekniikkaa ja sääntöjä seuran koulutettujen valmentajien ja ohjaajien johdolla. Starttikurssit järjestetään arki-iltaisin Korkeasaaren Tenniskentillä Pikisaaressa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset.

Starttikurssien jatkoryhmä

Starttikurssin jälkeen pelaajat voivat jatkaa ohjattua harjoittelua jatkoryhmässä, jonka harjoitukset järjestetään tiistaisin klo 17.30-19.00.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset