Oulun Verkkopalloseura järjestää kesäkaudella 2021 valmennustoimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille tenniksen ystäville. Tutustu kesän valmennustarjontaan allaolevista linkeistä ja kysy lisää valmentajiltamme.

Kesän valmennuskausi alkaa maanantaina 31.5.

 

Lapset ja nuoret

Minitennisillat tiistaisin Nallisportissa

Röllitennis (5-6-vuotiaat)

Röllitennisharjoituksissa yhdistyvät leikki, perusliikuntataidot ja tennis. Harjoituksissa opetellaan toimimaan ja harjoittelemaan ryhmässä ilman huoltajien apua.

Tiistaisin klo 17.00-18.00

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Minitennis (7-10-vuotiaat)

Minitennisharjoituksissa osallistujat jaetaan pelikokemuksen mukaan startti- ja jatkoryhmiin. Harjoituksissa harjoitellaan, pelataan ja kehitetään perusliikuntataitoja.

Tiistaisin klo 17.00-18.00

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Juniorien harrastetennis Korkeasaaressa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13.00-14.30

Harrasteryhmissä pelaajat jaetaan harjoituksissa iän ja taitotason mukaan seuraavasti:

  1. Miditennis (oranssi pallo) – 8-12-vuotiaat
  2. Vihreä täpläpallo – 8-12-vuotiaat
  3. Tenniskoulu (kova pallo) – 12-16-vuotiaat

Kaikki ryhmät harjoittelevat samaan aikaan Korkeasaaren tenniskentillä. Harjoituksiin voi ilmoittautua joko kertaluontoisesti tai kaikkiin kesän treeneihin kerralla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Esikilpavalmennus

Kilpailemisesta kiinnostuneet oranssilla ja vihreällä täpläpallolla harjoittelevat juniorit voivat osallistua kilpapelaajan polulle tähtäävään esikilpavalmennukseen. Harjoitukset ovat Korkeasaaren Tenniskentillä maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Pelaajat voivat valita viikot, joina osallistuvat harjoituksiin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Kilpavalmennus

Juniorien kilpavalmennus järjestetään totuttuun tapaan leiriviikkoina. Harjoitella voi joko aamupäivisin tai sekä aamu- että iltapäivällä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Aikuiset

Aikuistennis

Aikuistenniksessä ryhmät muodostetaan pelitaitojen mukaan ja harjoituksissa keskitytään sekä tekniikan, taktiikan että pelitaitojen kehittämiseen. Harjoituksia järjestetään maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin Korkeasaaren Tenniskentillä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Starttikurssit

Starttikursseilla opetellaan lajin perustaitoja, tekniikkaa ja sääntöjä seuran koulutettujen valmentajien ja ohjaajien johdolla. Starttikurssit järjestetään arki-iltaisin Korkeasaaren Tenniskentillä Pikisaaressa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Aikuisten jatkoharjoitukset

Starttikurssin käyneille ja vähän pelanneille tarkoitetut harjoitukset järjestetään tiistaisin klo 17.30-19.00 Korkeasaaressa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Koronavirustilanne

Seuraamme epidemian etenemistä Suomessa ja teemme tarvittaessa muutoksia valmennuksen järjestämiseen. Suomen Tennisliiton ohjeistuksen mukaisesti riskiryhmäläisten ei tule pelata tennistä koronaepidemiarajoitusten ollessa voimassa.

Muut Tennisliiton ohjeistukset pelaajille koronavirusepidemian ajaksi, joita OVS:n valmennustoimintaan osallistuvan tulee noudattaa: Koronaohje