Oulun Verkkopalloseura järjestää kesäkaudella 2023 valmennustoimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille tenniksen ystäville. Tutustu kesän valmennustarjontaan allaolevista linkeistä ja kysy lisää valmentajiltamme.

Kesän valmennuskausi alkaa maanantaina 5.6.

 

Lapset ja nuoret

Minitennisillat tiistaisin Nallisportissa

Röllitennis (5-6-vuotiaat)

Röllitennisharjoituksissa yhdistyvät leikki, perusliikuntataidot ja tennis. Harjoituksissa opetellaan toimimaan ja harjoittelemaan ryhmässä ilman huoltajien apua.

Tiistaisin klo 17.00-17.45

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Minitennis (7-10-vuotiaat)

Minitennisharjoituksissa osallistujat jaetaan pelikokemuksen mukaan startti- ja jatkoryhmiin. Harjoituksissa harjoitellaan, pelataan ja kehitetään perusliikuntataitoja.

Tiistaisin klo 17.00-18.00

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Juniorien harrastetennis Korkeasaaressa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9.30-11.00

Harrasteryhmissä pelaajat jaetaan harjoituksissa iän ja taitotason mukaan seuraavasti:

  1. Miditennis (oranssi pallo) – 8-12-vuotiaat
  2. Vihreä täpläpallo – 8-12-vuotiaat
  3. Tenniskoulu (kova pallo) – 12-16-vuotiaat

Kaikki ryhmät harjoittelevat samaan aikaan Korkeasaaren tenniskentillä. Harjoituksiin voi ilmoittautua joko päiväksi tai viikoksi kerrallaan tai vaikka kaikkiin kesän treeneihin samalla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Esikilpavalmennus

Kilpailemisesta kiinnostuneet juniorit voivat osallistua kilpapelaajan polulle tähtäävään esikilpavalmennukseen. Harjoitukset ovat Korkeasaaren Tenniskentillä maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Pelaajat voivat valita viikot, jolloin osallistuvat harjoituksiin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Kilpavalmennus

Juniorien kilpavalmennus järjestetään totuttuun tapaan leiriviikkoina. Harjoitella voi joko aamupäivisin tai sekä aamu- että iltapäivällä. Osa treeneistä on fysiikkaharjoittelua.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Aikuistennis

Aikuistenniksessä ryhmät muodostetaan pelitaitojen mukaan ja harjoituksissa keskitytään sekä tekniikan, taktiikan että pelitaitojen kehittämiseen. Harjoituksia järjestetään maanantai-, keskiviikko- ja torstai-iltaisin Nallisportissa sekä tiistai- ja torstai-iltapäivisin Korkeasaaressa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Starttikurssit

Starttikursseilla (16-vuotiaista alkaen) opetellaan lajin perustaitoja, tekniikkaa ja sääntöjä seuran koulutettujen valmentajien ja ohjaajien johdolla. Starttikurssit järjestetään arki-iltaisin Nallisportissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Aikuisten jatkoharjoitukset

Starttikurssin käyneille sekä vähän pelanneille tarkoitetut harjoitukset järjestetään tiistaisin klo 17.30-19.00 Nallisportissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen