Oulun Verkkopalloseuran Monica Malinen ylsi yhteen peliuransa hienoimmista saavutuksista, kun oululaisässä voitti kauden ensimmäisen Finnish Tour -osakilpailun Tampereella.

Matkallaan kisavoittoon Malinen kaatoi semifinaalissa Suomen rankingnelosen Ella Leivon (TaTS) erin 6-4, 6-4 ja loppuottelussa hallitsevan sisäkenttien Suomen mestarin Milka-Emilia Pasasen (TaTS) lukemin 1-6, 6-1, 6-4.

Malinen ja Pasanen muodostavat OVS:n Tennisliiga-joukkueen rungon. OVS voitti kaksikon johdolla Tennisliigan runkosarjan ilman tappioita ja varmisti paikan 12.3.2016 Oulussa pelattavaan semifinaaliin.

12642614_714308765371047_8438753633308747316_n
Naisten finalistit Pasanen ja Malinen. (kuva TaTS facebook)

Miesten sarjassa OVS:n kärkipyssyttäjä Joonas Jurvakainen kärsi avauskierroksen tappion sijalle 26 kansallisesti rankatusta Jani Jankkilasta (TCT) erin 6-4, 3-6, 5-7.