Syyskauden 2018 Mastersin osallistujat yhteiskuvassa.

Osuuspankki OVS Tour on seuran sisäinen matalan kynnyksen kilpasarja, jonka tarkoitus on tarjota seuran junioreille mahdollisuus opetella ja harjoitella kisapelaamista kotikentillä valmentajien ohjeistuksen avustuksella. Osallistuminen OVS Tour -osakilpailuihin ei edellytä virallista kilpailulisenssiä.

OP OVS Tour toimii mainiona ponnahduslautana STL:n virallisiin kansallisiin kilpailuihin ja tarjoaa mahdollisuuden harjoitusotteluihin kokeneemmillekin kilpailijoille.

OP OVS Tour -osakilpailut kuuluvat osana sisäkauden valmennuspaketteihin. Valmennusryhmien ulkopuolisilta osallistujilta peritään 10€:n osallistumismaksu / sarja / osakilpailu.

 

Syksyllä 2021 järjestetään Nallisportin uutta hallia odotellessa yksi OVS Tour -kilpailu lauantaina 20.11.

Aikataulu selviää myöhemmin.

 

Sarjavalinnat

Pelaajat saavat osallistua maksimissaan kahteen sarjaan niin, että toinen sarjoista tulee olla ns. ”oma sarja”, eli oman valmennustason mukainen sarja, ja toinen voi olla pykälän verran kovempi sarja. Valmentajien arvion perusteella voi osallistua myös omaa sarjaa pykälää alempaan sarjaan. Sarjavalinnoissa voi kysyä apua valmentajilta.

 

Sarjat järjestyksessä alimmasta ylimpään

Minitennis – Oranssi täpläpallo eli miditennis – Vihreä täpläpallo – Kova pallo

 

Säännöt ja pisteet

Minitenniksessä osallistujien apuna ovat tuomarit, jotka auttavat osallistujia tuomioissa, pistelaskussa ja muissa säännöissä. Pelaajien huoltajat ovat tervetulleita tuomareiksi.

Oranssilla täpläpallolla (miditennis), vihreällä täpläpallolla ja kovalla pallolla pelattavissa sarjoissa juniorit tuomitsevat itse omat ottelunsa. Kilpailunjohtaja toimii kilpailun aikana pelaajien apuna ja selvittää mahdolliset epäselvyydet pelaajien näin pyytäessä.

Osakilpailujen pelimuodot (lohkot/kaaviot, aikapelit/voitetut pelit jne.) riippuvat osallistujamääristä. Säännöt ja pelimuodot käydään aina yhdessä valmentajan kanssa läpi ennen kilpailun alkua. Osakilpailujen pisteet jakautuvat seuraavasti:

  • 1. 100
  • 2. 80
  • 3. 60
  • 4. 40
  • 5.-8. 30
  • 9.-16. 20
  • 17.-32. 10

Kauden aikana eniten pisteitä keränneet pelaajat kutsutaan kauden päättävään OVS Tour Masters -loppukilpailuun. Syksyllä 2021 ei Masters-kisaa järjestetä.

Sarjataulukot

Syyskausi 2020

Pistetilanne (3/3 osakilpailua)