Oulun Verkkopalloseura on vuonna 1919 perustettu oululainen tennisseura, jonka tavoitteena on tarjota jäsenilleen tenniselämyksiä harrastelijasta huipputasolle. Seurassamme on vuonna 2015 yli 400 jäsentä, joista yli 250 osallistuu seuran vakiovalmennukseen.

OVS:n valmennuksesta vastaavat koulutetut päätoimiset valmentajat ja tuntivalmentajat. Valmennuksen lisäksi seura järjestää vuosittain kansallisia ja kansainvälisiä kilpailuja sekä seuran sisäisiä valmennus- ja kilpailutapahtumia eri-ikäisille jäsenillemme. Tutustu ja tempaudu mukaan OVS:n järjestämiin tapahtumiin.

Oulun verkkopalloseuran pelaajat on vahvasti mukana kilpatenniksessä. Seuran joukkueet kilpailevat useilla sarjatennistasoilla ja naisten edustusjoukkue pelaa Tennisliigaa sekä sisä- että ulkokaudella. Seuran kärkijuniorit harjoittelevat Nallisportin tukemissa tiimeissä, ja kilpailevat sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Jäsenyys kannattaa

OVS:n jäsenistä yli puolet osallistuu säännöllisesti vakiovalmennuksiin. Seuran jäseniksi ja toimintaan ovat lämpimästi tervetulleita myös nuorten ja lasten huoltajat. Toivomme, että pystymme tarjoamaan koko perheen harrastuksen ja positiivisen toimintaympäristön kaiken ikäisille.

Tervetuloa mukaan Oulun Verkkopalloseuran toimintaan.

Tutustu jäsenetuihin ja liity!