Oulun Verkkopalloseuran tavoitteena on tarjota jäsenilleen tenniselämyksiä harrastelijasta huipputasolle. Seuran valmennus pyörii ympäri vuoden, tarjoten harjoitusryhmiä perheen pienimmistä senioreihin. Valmennustoiminta jakautuu sisä- ja ulkokauden vakiovalmennuksiin sekä lyhyempiin starttikursseihin, joiden avulla tennisharrastus on hyvä aloittaa.

Sisäkauden vakiovalmennus

Sisäkauden vakiovalmennus jakautuu syys- ja kevätkauteen. Syyskausi alkaa elokuussa ja päättyy joulukuussa. Kevätkausi on tammikuusta toukokuuhun. Valmennukset järjestetään Nallisportissa.

Ilmoittautuminen sisäkauden vakiovalmennukseen on ennen syyskauden alkua heinä-elokuussa. Syksyllä ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua erikseen kevätkaudeksi. Mahdollisille vapaille harjoituspaikoille voi ilmoittautua kesken kauden tai ennen kevätkauden alkua.

Ulkokauden valmennukset

Ulkokaudella (kesä-elokuu) OVS tarjoaa starttikursseja lapsille ja aikuisille sekä harjoitusviikkoja sisäkaudella vakiovalmennukseen osallistuneille. Ulkokauden valmennuksiin ilmoittaudutaan ennen kauden alkua toukokuussa ja niistä tiedotetaan tarkemmin keväällä.

Starttikurssit

Tennisharrastus on hyvä aloittaa starttikurssilla, joita järjestetään ulkokaudella. Starttikursseilla opetellaan tekniikan perusteet, pelin säännöt ja opetellaan harjoitteita, joiden avulla lajitaitoja voi opetella omatoimisesti kurssin jälkeen. Starttikurssin jälkeen harjoittelua voi jatkaa seuran valmennustunneilla joko ulko- tai sisäkaudella.

Oulun Verkkopalloseuran valmennuksen sopimusehdot

1. Jäsenyys

Osallistuakseen seuran sisäkauden valmennustoimintaan pelaajan on oltava Oulun Verkkopalloseuran jäsen. Osallistuakseen kilpavalmennukseen pelaajan pitää edustaa Oulun Verkkopalloseuraa.

2. Maksut

Sisäkauden valmennusmaksut ovat kausimaksuja, jotka voi maksaa kausimaksun suuruudesta riippuen joko yhdellä kertaa tai erissä:

  • alle 200€, yhdessä erässä
  • 201-500€, kahdessa erässä
  • yli 500€, neljässä erässä

Valmennusmaksun eräpäivä on aina kuukauden 15. päivä. Seuran taloudenhoitaja lähettää kaikille vakiovalmennuksen osallistujille laskun kauden alussa. Pelaaja sitoutuu maksamaan kausimaksun riippumatta siitä montako kertaa hän on osallistunut harjoituksiin. Ulkokauden valmennusmaksut riippuvat valmennuspaketista ja ne maksetaan valmennusmaksun suuruudesta riippuen joko kerralla tai erissä.

3. Lopettaminen ja omavastuu

Sisäkaudella harjoittelun voi lopettaa kesken kauden, jolloin omavastuu valmennusmaksusta on yksi kuukausi ilmoituspäivästä. Lopettamispäätös tulee tehdä sähköpostilla sekä oman ryhmän valmentajalle että taloushallintoon (info@ovstennis.net).

4. Sairastumiset ja loukkaantumiset

Pitkäaikaisesta sairaudesta tai loukkaantumisesta tulee ilmoittaa sähköpostilla oman ryhmän valmentajalle ja taloushallintoon (info@ovstennis.net). Omavastuu näissä tapauksissa on kaksi viikkoa ja pidemmistä poissaoloista on aina keskusteltava valmentajan kanssa.

5. Korvaavat harjoitukset

Väliin jääneitä harjoituksia voi korvata muissa harjoitusryhmissä, jos sopivia paikkoja on vapaana. Korvaaviin harjoituksiin voi osallistua, jos omasta poissaolosta on ilmoittanut ryhmän valmentajalle viimeistään harjoituspäivän aamuna. Pelaaja voi käydä muiden ryhmien harjoituksissa sopimalla siitä etukäteen oman ryhmän valmentajan kanssa.

 

Oulun Verkkopalloseura coaching terms and conditions in English