Oulun Verkkopalloseuran tavoitteena on tarjota jäsenilleen tenniselämyksiä harrastelijasta huipputasolle. Seuran valmennus pyörii ympäri vuoden, tarjoten harjoitusryhmiä perheen pienimmistä senioreihin. Valmennustoiminta jakautuu sisä- ja ulkokauden vakiovalmennuksiin sekä lyhyempiin starttikursseihin, joiden avulla tennisharrastus on hyvä aloittaa.

Sisäkauden vakiovalmennus

Sisäkauden vakiovalmennus jakautuu syys- ja kevätkauteen. Syyskausi alkaa elokuussa ja päättyy joulukuussa. Kevätkausi on tammikuusta toukokuuhun. Valmennukset järjestetään Nallisportissa.

Ilmoittautuminen sisäkauden vakiovalmennukseen on ennen syyskauden alkua heinä-elokuussa. Syksyllä ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua erikseen kevätkaudeksi. Mahdollisille vapaille harjoituspaikoille voi ilmoittautua kesken kauden tai ennen kevätkauden alkua.

Ulkokauden valmennukset

Ulkokaudella (kesä-elokuu) OVS tarjoaa starttikursseja lapsille ja aikuisille sekä harjoitusviikkoja sisäkaudella vakiovalmennukseen osallistuneille. Ulkokauden valmennuksiin ilmoittaudutaan ennen kauden alkua toukokuussa ja niistä tiedotetaan tarkemmin keväällä.

Starttikurssit

Tennisharrastus on hyvä aloittaa starttikurssilla, joita järjestetään ulkokaudella. Starttikursseilla opetellaan tekniikan perusteet, pelin säännöt ja opetellaan harjoitteita, joiden avulla lajitaitoja voi opetella omatoimisesti kurssin jälkeen. Starttikurssin jälkeen harjoittelua voi jatkaa seuran valmennustunneilla joko ulko- tai sisäkaudella.

Oulun Verkkopalloseuran valmennuksen sopimusehdot kaudelle 2023-2024

Syyskauden yhteenveto & säännöt

 • Ilmoittautuminen valmennuksiin 6.8. mennessä.
 • Syyskausi alkaa maanantaina 14.8. ja päättyy perjantaina 22.12.
 • Syyskauden kesto on 19 viikkoa.
 • Harjoituksia ei pidetä itsenäisyyspäivänä 6.12.
 • Syyskaudeksi ilmoittautuneet pelaajat jatkavat harjoituksia automaattisesti kevätkaudella 2024, mikäli harjoitusten lopettamisesta ei ilmoiteta 30.11.23 mennessä sähköpostilla Merike Stambergille osoitteeseen merike.stamberg@ovstennis.net
 • JÄSENYYS: Osallistuakseen seuran sisäkauden 2023-2024 valmennustoimintaan pelaajan on oltava Oulun Verkkopalloseuran jäsen. Jäsenmaksu on 18-vuotiailta ja nuoremmilta 30 €/ vuosi ja yli 18-vuotiailta 45 €/ vuosi. Jäsenmaksu laskutetaan automaattisesti vuoden 2024 alkupuolella.
 • MAKSUT: Sisäkauden valmennusmaksut laskutetaan kahdessa erässä: 1. erä ajalta 14.8.-15.10. (eräpäivä 14.9.) ja 2. erä ajalta 16.10.-22.12. (eräpäivä 14.11.)
 • Pelaaja sitoutuu maksamaan valmennusmaksun riippumatta siitä montako kertaa hän on osallistunut harjoituksiin.
 • PELAAJAN ALOITETTUA KAUDEN KAUTTA EI VOI KESKEYTTÄÄ KUIN LOUKKAANTUMISEN VUOKSI LÄÄKÄRINTODISTUKSELLA TAI PAIKKAKUNNALTA MUUTON VUOKSI.
 • KORVAAVAT HARJOITUKSET; Väliin jääneitä harjoituksia voi korvata muissa harjoitusryhmissä, jos sopivia paikkoja on vapaana. Korvaaviin harjoituksiin voi osallistua, jos omasta poissaolosta on ilmoittanut ryhmän valmentajalle viimeistään harjoituspäivän aamuna. Pelaaja voi käydä muiden ryhmien harjoituksissa sopimalla siitä etukäteen oman ryhmän valmentajan kanssa.
 • Lisätietoa saa valmentajilta – yhteystiedot täällä.

Terms and Conditions in English