Ilari Leskelä

Ilari työstää maisterin tutkintoa Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. Pohjalta löytyy myös Vierumäellä suoritettu liikunnanohjaajan tutkinto. Eri mailapeleistä löytyy vankka valmennus- ja ohjaamiskokemus: Opastuksessa on vuodesta 2011 ollut yritysporukoita, lasten ja nuorten ryhmiä, harrastelijoita sekä kilpaurheilijoita. Ilari pelaa itse SM-tasolla sulkapalloa.

Padelia Ilari on ohjannut sekä Oulussa että Jyväskylässä.
”Olen Padelista ja sen ohjaamisesta hyvin innostunut. Mahtavaa nähdä, miten innostus tarttuu myös uusiin pelaajiin. Laji kasvaa kovaa tahtia Oulun seudulla ja on hienoa olla sen kehittymisessä mukana.”

Ilari: 050 573 3331

Heidi Sarkkinen

Heidi on yksi OVS:n päätoimisista valmentajista ja valmentaa sekä junioreita että aikuisia tenniksessä. Heidi on suorittanut liikunnanopettajan tutkinnon Yhdysvalloissa ja opiskelut liikunnan ja valmennuksen parissa. Heidi kilpailee itse tenniksessä SM-tasolla. Hän on valmentanut tennistä vuodesta 2012 alkaen ja padelia kolme vuotta. Heidi on kouluttautunut seuravalmentajaksi padelin puolella.

”Padelissa parasta on sen monipuolisuus ja erilaisuus. On ollut hienoa olla mukana OVS-Padelin alkuvaiheissa ja en malta odottaa, että padelista kehittyy Oulussa yhtä iso juttu kuin mitä se monessa muussa paikassa jo on.”

Heidi: 040 503 9187