Tänä vuonna olemme juhlistaneet Oulun Verkkopalloseuran uskomatonta vuonna 1919 alkanutta tennismatkaa. Tuolloin viisitoista innokasta oululaista tenniksen harrastajaa perusti seuramme. Yhdistysrekisteriin lähetetyn ilmoituksen mukaisesti seura perustettiin kehittämään ja ylläpitämään verkkopallourheilua Oulussa. Oulun Verkkopalloseura oli tuolloin Suomen Verkkopalloliiton kuudes jäsenseura ja ensimmäinen pohjoissuomalainen tennisseura.

Sadan vuoden aikana viidestätoista innostuneesta tenniksen harrastajasta seuramme on kasvanut liki viidensadan jäsenen seuraksi. Kasvu ei olisi mahdollista ilman kaikkia vapaaehtoistyön tekijöitä, seura-aktiiveja, henkilökuntaa, pelaajia, johtokunnan jäseniä ja tukijoitamme. Jokaisella aikakaudella on ollut tekijänsä, joiden seuran eteen tekemän työn satoa me nyt keräämme seuran täyttäessä 100 vuotta. Kiitos siitä teille kaikille!

Kari ja Tommi Nissinen ovat meidän kaikkien iloksi koostaneet seuran satavuotisen tarinan kuviksi ja sanoiksi. Voit lukea ja katsella eri vuosikymmenten tapahtumat ja tunnelmat Oulun Verkkopalloseuran 100-vuotishistoriikista.