Sisäkausi 2023-2024

Syksyn 2023 valmennusryhmät ja -ajat

 

Syyskauden yhteenveto & säännöt

 • Ilmoittautuminen valmennuksiin 6.8. mennessä.
 • Syyskausi alkaa maanantaina 14.8. ja päättyy perjantaina 22.12.
 • Syyskauden kesto on 19 viikkoa.
 • Harjoituksia ei pidetä itsenäisyyspäivänä 6.12.
 • Syyskaudeksi ilmoittautuneet pelaajat jatkavat harjoituksia automaattisesti kevätkaudella 2024, mikäli harjoitusten lopettamisesta ei ilmoiteta 30.11.23 mennessä sähköpostilla Merike Stambergille osoitteeseen merike.stamberg@ovstennis.net
 • JÄSENYYS: Osallistuakseen seuran sisäkauden 2023-2024 valmennustoimintaan pelaajan on oltava Oulun Verkkopalloseuran jäsen. Jäsenmaksu on 18-vuotiailta ja nuoremmilta 30 €/ vuosi ja yli 18-vuotiailta 45 €/ vuosi. Jäsenmaksu laskutetaan automaattisesti vuoden 2024 alkupuolella.
 • MAKSUT: Sisäkauden valmennusmaksut laskutetaan kahdessa erässä: 1. erä ajalta 14.8.-15.10. (eräpäivä 14.9.) ja 2. erä ajalta 16.10.-22.12. (eräpäivä 14.11.)
 • Pelaaja sitoutuu maksamaan valmennusmaksun riippumatta siitä montako kertaa hän on osallistunut harjoituksiin.
 • PELAAJAN ALOITETTUA KAUDEN KAUTTA EI VOI KESKEYTTÄÄ KUIN LOUKKAANTUMISEN VUOKSI LÄÄKÄRINTODISTUKSELLA TAI PAIKKAKUNNALTA MUUTON VUOKSI.
 • KORVAAVAT HARJOITUKSET; Väliin jääneitä harjoituksia voi korvata muissa harjoitusryhmissä, jos sopivia paikkoja on vapaana. Korvaaviin harjoituksiin voi osallistua, jos omasta poissaolosta on ilmoittanut ryhmän valmentajalle viimeistään harjoituspäivän aamuna. Pelaaja voi käydä muiden ryhmien harjoituksissa sopimalla siitä etukäteen oman ryhmän valmentajan kanssa.
 • Lisätietoa saa valmentajilta – yhteystiedot täällä.

Terms and Conditions in English

 

Vakiovalmennuksen kausipaketit

Röllitennis (n. 4-6-vuotiaat)

Röllitennisharjoituksissa yhdistyvät leikki, liiketaitoharjoitukset ja tennis. Harjoituksissa opetellaan toimimaan ja harjoittelemaan ryhmässä ilman vanhempien apua.

Lisätietoja

 

Minitennis (n. 7-9-vuotiaat)

Minitenniksessä harjoitukset pidetään minitenniskentillä ja vaahtomuovipehmeillä. Harjoittelun tavoitteena on kehittää laji- sekä yleisliikuntataitoja.

Lisätietoja

 

Miditennis (n. 8-10-vuotiaat)

Miditennisharjoituksissa käytetään oranssia täpläpalloa sekä lyhyempää kenttää.

Lisätietoja

 

Junioritennis (n. 10-17-vuotiaat)

Junioritenniksessä harjoitusryhmät muodostetaan pelaajien iän ja taitotason mukaan.

Lisätiedot

 

Aikuistennis

Aikuistennisharjoituksia järjestetään sekä arki-iltaisin että sunnuntaisin. Ryhmät muodostetaan pelitaitojen mukaan ja harjoituksissa keskitytään sekä lyöntitekniikan että pelitaitojen kehittämiseen. Aikuistennikseen voi ilmoittautua yksin tai ryhmänä.

Lisätietoja

 

Kilpavalmennus

Oulun Verkkopalloseuran kilpavalmennus on tarkoitettu pelaajille, joiden tavoitteet ovat Suomen Tennisliiton kansallisissa kilpailuissa tai kansainvälisillä kentillä. Harjoitusryhmät muodostetaan ensisijaisesti pelitason mukaan. Valmentajat päättävät valinnoista kilpavalmennukseen.

Lisätiedot