Sisäkausi 2022-2023

Lisätietoa saa valmentajilta – yhteystiedot täällä.

Kevätkauden valmennusryhmät
päivitetty 23.1.

 

Vakiovalmennuksen kausipaketit

Röllitennis (4-6-vuotiaat)

Röllitennisharjoituksissa yhdistyvät leikki, liiketaitoharjoitukset ja tennis. Harjoituksissa opetellaan toimimaan ja harjoittelemaan ryhmässä ilman vanhempien apua.

Lisätietoja

Minitennis (7-9-vuotiaat)

Minitenniksessä harjoitukset pidetään minitenniskentillä ja vaahtomuovipehmeillä. Harjoittelun tavoitteena on kehittää laji- sekä yleisliikuntataitoja.

Lisätietoja


Juniorien harrastetennis (8-18-vuotiaat) 

Juniorien harrasteryhmissä harjoitusryhmät muodostetaan pelaajien taitotason mukaan seuraavasti:

 • oranssi täpläpallo – 8-12-vuotiaat
 • vihreä täpläpallo – 9-12-vuotiaat
 • kova pallo – 12-18-vuotiaat

Kenttäkoon ja pallon päättävät valmentajat.

Lisätiedot


Esikilpavalmennus

Esikilpavalmennuksen ryhmät on suunnattu kilpapelaajan polulle tähtääville junioreille. Harjoitusryhmät muodostetaan taitotason mukaan. Seuran valmentajat päättävät esikilparyhmiin pääsemisestä. Valinnoissa painotetaan innokkuutta, liikunnallisuutta ja kilpailuaktiivisuutta.

Lisätiedot

Aikuistennis

Aikuistennisharjoituksia järjestetään sekä arki-iltaisin että sunnuntaisin. Ryhmät muodostetaan pelitaitojen mukaan ja harjoituksissa keskitytään sekä lyöntitekniikan että pelitaitojen kehittämiseen. Aikuistennikseen voi ilmoittautua yksin tai ryhmänä.

Lisätietoja

Kilpavalmennus

Oulun Verkkopalloseuran kilpavalmennus on tarkoitettu pelaajille, joiden pelilliset tavoitteet ovat Suomen Tennisliiton kansallisissa kilpailuissa tai kansainvälisillä kentillä. Harjoitusryhmät muodostetaan ensisijaisesti pelitason mukaan. Valmentajat päättävät valinnoista kilpavalmennukseen.

Lisätiedot

Kevätkauden yhteenveto

 • Kevätkausi alkaa maanantaina 9.1. ja päättyy sunnuntaina 28.5. Tätä seuraavalla viikolla järjestetään säävarauksella väliin jääneiden sisäkauden harjoitusten korvausviikko Korkeasaaren tenniskentillä.
 • Kevätkauden kesto on 19 viikkoa.
 • Harjoituksia ei pidetä seuraavina aikoina:
  – Talvilomaviikolla 10
  – Pääsiäisenä pitkäperjantaista toiseen pääsiäispäivään 7.-10.4.
  – Vappuaattona ja vappupäivänä 30.4.-1.5.
 • Juniorien harjoitukset järjestetään arkisin välillä 15.00-20.30 sekä sunnuntaisin
  • nuorempien osallistujien harjoitusajat painottuvat lähtökohtaisesti iltapäivään / alkuiltaan ja vanhempien juniorien harjoitusajat myöhempiin ajankohtiin
 • Syyskaudeksi ilmoittautuneet pelaajat jatkavat harjoituksia automaattisesti kevätkaudella 2023, mikäli harjoitusten lopettamisesta ei ilmoiteta sähköpostilla seuran päätoimiselle valmentajalle.

Tutustu kaikkia valmennuksia koskeviin yleisiin sopimusehtoihin tästä.