Sisäkausi 2018-2019

Ilmoittautuminen Oulun Verkkopalloseuran sisäkauden 2018-2019 vakiovalmennukseen on käynnistynyt. Ilmoittautuminen on auki 12.8.2018 asti. Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat edellisellä sisäkaudella mukana olleet osallistujat.

Lisätietoja sisäkauden vakiovalmennuksesta saat seuran päätoimisilta valmentajilta:

 • Merike Stamberg (merike.stamberg@ovstennis.net, puh. 050 5838 222) lomalla 9.7.-5.8.2018
 • Tommi Nissinen (tommi.nissinen@ovstennis.net, puh. 0400 403 507) lomalla 6.-12.8.2018

Sisäkauden yhteenveto

 • Syyskausi käynnistyy maanantaina 20.8.2018 ja päättyy 23.12.2018
  • kauden viimeisen sunnuntain harjoitukset pidetään lauantaina 22.12.2018
 • Sisäkauden kesto on 18 viikkoa
 • Pelaajat otetaan mukaan vakiovalmennukseen ilmoittautumisjärjestyksessä
  • Etusijalla ilmoittautumisessa ovat edellisellä sisäkaudella mukana olleet pelaajat
 • Juniorivalmennuksen harjoitukset järjestetään arkisin välillä 16.00-20.30, sekä viikonloppuisin
  • harjoitusajoissa ja ryhmissä yritetään mahdollisuuksien mukaan huomioida pelaajien toiveet
  • nuorempien osallistujien harjoitusajat painottuvat lähtökohtaisesti iltapäivään / alkuiltaan ja vanhempien juniorien harjoitusajat myöhempiin ajankohtiin
 • Kilpavalmennuksen lopulliset ryhmävalinnat tekee seuran valmennustoimikunta
 • Syyskaudeksi ilmoittautuneet pelaajat jatkavat harjoituksia automaattisesti kevätkaudella 2019, mikäli ilmoitusta harjoitusten lopettamisesta ei tehdä sähköpostilla seuran päätoimiselle valmentajalle (merike.stamberg@ovstennis.net) ja taloushallinnosta vastaavalle Erkki Kumpulalle (info@ovstennis.net)

Tutustu kaikkia valmennuksia koskeviin yleisiin sopimusehtoihin tästä.

Sisäkauden valmennusryhmät

Sisäkauden valmennusryhmät ja harjoitusajat julkaistaan tällä sivulla viimeistään viikolla 33.

Vakiovalmennuksen kausipaketit

Lasten valmennuspakettien perässä olevat iät ovat seuran valmennustoimikunnan suosituksia. Lajitaitojen kehittymisen kannalta tärkeintä on löytää lapsen taitotasolle sopiva kenttäkoko ja pallo, joilla harjoittelu on sekä mielekästä että kehittävää. Oikean valmennuspaketin löytämisessä auttavat seuran päätoimiset valmentajat Merike Stamberg ja Tommi Nissinen.

Skiditennis (3-4-vuotiaat)

Perheen pienimmille tennisässille ei järjestetä sisäkaudella vakiovalmennusta, mutta kauden aikana tullaan järjestämään avoimia harjoituksia, joihin voi tulla tutustumaan tennikseen. Syyskauden aikataulu julkaistaan seuran kotisivuilla syyskauden alussa.

Röllitennis (5-6-vuotiaat)

Röllitennisharjoituksissa yhdistyvät leikki, liiketaitoharjoitukset ja tennis. Harjoituksissa opetellaan toimimaan ja harjoittelemaan ryhmässä ilman vanhempien apua. Harjoitukset pidetään Nallisportin minitenniskentillä ja sisäkentillä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Minitennis (7-9-vuotiaat)

Minitennisharjoitukset on jaettu kahteen taitotasoon: Minitennis 1:een ja Minitennis 2:een. Minitennis 1 on tarkoitettu tennisharrastuksen aloittaneille tai röllitenniksestä minitennikseen siirtyville lapsille. Minitennis 2 on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat pelata ja liikkua täysimittaisella minitenniskentällä ja hallitsevat säännöt ja pistelaskun. Harjoitukset pidetään Nallisportin minitenniskentillä ja sisäkentillä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Juniorien harrasteryhmät (8-17-vuotiaat) 

Juniorien harrasteryhmissä harjoitusryhmät muodostetaan pelaajien taitotason mukaan seuraavasti:

 • miditennis (oranssi pallo) – 8-12-vuotiaat
 • vihreä täpläpallo 9-12-vuotiaat
 • tenniskoulu (kova pallo) – 12-17-vuotiaat

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Esikilpavalmennus

Esikilpavalmennuksen ryhmät on suunnattu kilpapelaajan polulle tähtääville junioreille. Harjoitusryhmät muodostetaan taitotason mukaan seuraavasti:

 • miditennis
 • vihreä täpläpallo

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Aikuistennis

Aikuistennisharjoituksia järjestetään sekä arki-iltaisin että viikonloppuisin. Ryhmät muodostetaan pelitaitojen mukaan ja harjoituksissa keskitytään sekä lyöntitekniikan että pelitaitojen kehittämiseen. Aikuistennikseen voi ilmoittautua yksin tai ryhmänä. Harjoitukset järjestetään Nallisportin sisäkentillä ja kuplahallissa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Kilpavalmennus

Oulun Verkkopalloseuran kilpavalmennus on tarkoitettu pelaajille, joiden pelilliset tavoitteet ovat Suomen Tennisliiton kansallisissa kilpailuissa. Harjoitusryhmät muodostetaan ensisijaisesti pelitason mukaan. Lopulliset pelaajavalinnat kilpavalmennukseen tekee seuran valmennustoimikunta. Harjoitukset järjestetään Nallisportin sisäkentillä ja kuplahallissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.