Sisäkausi 2017-2018

Ilmoittautuminen Oulun Verkkopalloseuran sisäkauden 2017-2018 vakiovalmennukseen on käynnistynyt. Ilmoittautuminen on auki 31.7.2017 asti . Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja sisäkauden vakiovalmennuksesta saat seuran päätoimisilta valmentajilta:

 • Merike Stamberg (merike.stamberg@ovstennis.net, puh. 050 5838 222) lomalla 23.7. asti
 • Tommi Nissinen (tommi.nissinen@ovstennis.net, puh. 0400 403 507), lomalla 23.7. asti

Sisäkauden yhteenveto

 • Syyskausi käynnistyy perjantaina 18.8. ja päättyy 21.12.
 • Sisäkauden kesto on 18 viikkoa
 • Pelaajat otetaan mukaan vakiovalmennukseen ilmoittautumisjärjestyksessä
 • Juniorivalmennuksen harjoitukset järjestetään arkisin välillä 16.00-20.30
  • harjoitusajoissa ja ryhmissä yritetään mahdollisuuksien mukaan huomioida pelaajien toiveet
  • nuorempien osallistujien harjoitusajat painottuvat lähtökohtaisesti iltapäivään / alkuiltaan ja vanhempien juniorien harjoitusajat myöhempiin ajankohtiin
 • Kilpavalmennuksen lopulliset ryhmävalinnat tekee seuran valmennustoimikunta
 • Syyskaudeksi ilmoittautuneet pelaajat jatkavat harjoituksia automaattisesti kevätkaudella 2018, mikäli ilmoitusta harjoitusten lopettamisesta ei tehdä sähköpostilla seuran päätoimiselle valmentajalle (merike.stamberg@ovstennis.net) ja taloushallinnosta vastaavalle Erkki Kumpulalle (info@ovstennis.net)

Tutustu kaikkia valmennuksia koskeviin yleisiin sopimusehtoihin tästä.

Sisäkauden valmennusryhmät

Sisäkauden valmennusryhmät ja harjoitusajat julkaistaan tällä sivulla viimeistään viikolla 32.

Vakiovalmennuksen kausipaketit

Lasten valmennuspakettien perässä olevat iät ovat seuran valmennustoimikunnan suosituksia. Lajitaitojen kehittymisen kannalta tärkeintä on löytää lapsen taitotasolle sopiva kenttäkoko ja pallo, joilla harjoittelu on sekä mielekästä että kehittävää. Oikean valmennuspaketin löytämisessä auttavat seuran päätoimiset valmentajat Merike Stamberg ja Tommi Nissinen.

Skiditennis (3-4-vuotiaat)

Perheen pienimmille tenniksestä kiinnostuneille lapsille. Skiditennisharjoituksissa yhdistyvät leikki, liiketaitoharjoitukset ja tennis. Harjoitukset tehdään yhdessä vanhempien kanssa. Harjoitukset pidetään Nallisportin minitenniskentillä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Röllitennis (5-6-vuotiaat)

Röllitennisharjoituksissa yhdistyvät leikki, liiketaitoharjoitukset ja tennis. Harjoituksissa opetellaan toimimaan ja harjoittelemaan ryhmässä ilman vanhempien apua. Harjoitukset pidetään Nallisportin minitenniskentillä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Minitennis (7-9-vuotiaat)

Minitennisharjoitukset on jaettu kahteen taitotasoon: Minitennis 1:een ja Minitennis 2:een. Minitennis 1 on tarkoitettu tennisharrastuksen aloittaneille tai röllitenniksestä minitennikseen siirtyville lapsille. Minitennis 2 on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat pelata ja liikkua täysimittaisella minitenniskentällä ja hallitsevat säännöt ja pistelaskun. Harjoitukset pidetään Nallisportin minitenniskentillä ja sisäkentillä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Miditennis (8-12-vuotiaat)

Miditennisharjoitukset on tarkoitettu minitenniskentän haasteet hallitseville lapsille. Miditennisharjoituksissa kenttäkoko kasvaa minitenniskentästä ja harjoittelussa käytetään oranssia palloa. Harjoitukset järjestetään Nallisportin sisäkentillä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Vihreä Täpläpallo (8-12-vuotiaat)

Vihreällä täpläpallolla harjoittelu tapahtuu täysimittaisella kentällä ja harjoitukset on tarkoitettu miditenniskentän haasteet hallitseville lapsille. Vihreä täpläpallo on Suomen Tennisliiton alle 10-vuotiaiden sarjojen virallinen kisapallo. Harjoitukset järjestetään Nallisportin sisäkentillä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Tenniskoulu (12-16-vuotiaat)

Tenniskoulu on tarkoitettu kaikille tenniksestä kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Harjoitusryhmät muodostetaan ikäryhmien ja pelitaitojen mukaan sekä aloitteleville että edistyneemmille pelaajille. Harjoitukset järjestetään Nallisportin sisäkentillä ja kuplahallissa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Aikuistennis

Aikuistennisharjoituksia järjestetään sekä arki-iltaisin että viikonloppuisin. Ryhmät muodostetaan pelitaitojen mukaan ja harjoituksissa keskitytään sekä lyöntitekniikan että pelitaitojen kehittämiseen. Aikuistennikseen voi ilmoittautua yksin tai ryhmänä. Harjoitukset järjestetään Nallisportin sisäkentillä ja kuplahallissa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Kilpavalmennus

Oulun Verkkopalloseuran kilpavalmennus on tarkoitettu pelaajille, joiden pelilliset tavoitteet ovat Suomen Tennisliiton kansallisissa kilpailuissa. Harjoitusryhmät muodostetaan ensisijaisesti pelitason mukaan. Lopulliset pelaajavalinnat kilpavalmennukseen tekee seuran valmennustoimikunta. Harjoitukset järjestetään Nallisportin sisäkentillä ja kuplahallissa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen.